Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  22/4/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Honda Civic 1,4 4d του 2003
Με σημαία την αξιοπιστία
Διαβάστηκε από 3841 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:22/4/2008
Με συμμάχους τους χώρους, τις επιδόσεις του και την αξιοπιστία του, το Honda Civic του 2003 εκφράζει μια πολύ καλή επιλογή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην κατηγορία των μικρομεσαίων.
• Κινητήρας: Το Honda Civic 1,4 4d εφοδιάζεται με 16βάλβιδο κινητήρα, απόδοσης 94 δυναμομετρημένων ίππων στη βασική του έκδοση, ο οποίος χαρακτηρίζεται από πολύ καλές επιδόσεις, με τον ήχο του στις υψηλές στροφές να διακρίνεται για τη σπορτίφ χροιά.
• Οδική συμπεριφορά - ¶νεση: Το μικρομεσαίο Honda αποπνέει ασφάλεια στο δρόμο, χάρη στο στιβαρό του πλαίσιο και στη ρύθμιση της ανάρτησης, που εξασφαλίζουν υψηλά περιθώρια πρόσφυσης. Υπό πίεση, εμφανίζονται φαινόμενα υποστροφής που διορθώνονται εύκολα, χάρη στο καλό σε αίσθηση τιμόνι του, με τα φρένα να ικανοποιούν σε απόδοση. Οι επιβάτες μετακινούνται άνετα, χάρη στα σχετικά μαλακά καθίσματα.
• Εσωτερικό - Χώροι: Ο εσωτερικός διάκοσμος του Honda Civic διακρίνεται για τη λιτή σχεδίαση του και τη χρήση μαλακών πλαστικών σε μεγάλες επιφάνειες του ταμπλό. Στα ατού του ιαπωνικού μοντέλου συγκαταλέγονται οι χώροι του, οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε άτομα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 450 λίτρων.
• Μεταπωλητική αξία: Το μικρομεσαίο μοντέλο της Honda διατηρεί πολύ καλή μεταπωλητική αξία, αφού συνδυάζει τις πολύ καλές επιδόσεις, την αξιοπιστία και καλό βασικό εξοπλισμό.
• Value for Money: Μέτρια είναι η σχέση τιμής-αξίας που χαρακτηρίζει το Honda Civic 1,4 4d, αφού το κόστος απόκτησης είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Οδική συμπεριφορά, Χώροι, Αξιοπιστία, Επιδόσεις
(-): Value for Money
Πόσο αξιόπιστο είναι;
Σύμφωνα με την έρευνα του Auto Τρίτη, το Ηοnda Civic έχει πολύ μικρή συχνότητα βλαβών. Ωστόσο, το ιαπωνικό μοντέλο παρουσιάζει κάποιες μικρές βλάβες στο κιβώτιο ταχυτήτων του.