• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  24/6/2008
TEST
Νέο Chevrolet Aveo 3d 1,2
Αέρας αλλαγής
Διαβάστηκε από 12088 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:24/6/2008
Βελτιωμένο παρουσιάζεται το νέο 3θυρο Aveo σε οδική συμπεριφορά και στα συνολικά χαρακτηριστικά του στο δρόμο
Με νέα πιο δυναμική σχεδίαση εξωτερικά, καινούργιο εσωτερικό, πιο δυνατό κινητήρα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά στο δρόμο, το 2ης γενιάς Aveo γίνεται περισσότερο ελκυστικό και ανταγωνιστικό.
Η Chevrolet επανατοποθετείται στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων με το καινούργιο Aveo, το οποίο σε σχέση με το προγενέστερο παρουσιάζει πολλές επιμέρους αναβαθμίσεις τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε τεχνικό επίπεδο, προβάλλοντας συνολικά μια πιο σύγχρονη εικόνα. Παράλληλα, έρχεται πιο κοντά στην Ευρώπη όσο ποτέ άλλοτε, αφού πλέον κατασκευάζεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας μαζί με το σεντάν μοντέλο.
Με νέα πιο «φρέσκια» εμφάνιση
Από τις πιο κύριες αλλαγές που φέρει το νέο μικρό μοντέλο της Chevrolet, είναι το ανασχεδιασμένο -στο μεγαλύτερο τμήμα του- αμάξωμα με την πιο σύγχρονη και ελκυστική εικόνα. Συγκεκριμένα, στο εντελώς νέας σχεδίασης εμπρόσθιο τμήμα με την περισσότερο επιθετική όψη κύρια στοιχεία αποτελούν τα ευμεγέθη φωτιστικά σώματα, τα οποία μοιάζουν με του Epica και η μάσκα με τη μεγάλη εισαγωγή του αέρα από κάτω, στον πιο «μυώδη» προφυλακτήρα. Στο πλάι προστέθηκε ένας αεραγωγός ψηλά στα εμπρός φτερά, ενώ πίσω το βλέμμα εστιάζει στα ανασχεδιασμένα φώτα και στον πιο ογκώδη προφυλακτήρα. Επιπλέον, υπάρχουν και διαφορές σε διαστάσεις σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο, αφού το νέο Aveo είναι πιο μακρύ κατά 40 χλστ. και πιο πλατύ και ψηλό κατά 10 χλστ., αντίστοιχα.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Τιμή, σχεδίαση, αναβαθμισμένη ποιότητα και οδική συμπεριφορά
(-): Μικρός χώρος αποσκευών, βάρος και αμεσότητα τιμονιού, «κούμπωμα» επιλογέα ταχυτήτων, μακριά 5η ταχύτητα, αποτελεσματικότητα φρένων
Εξωτερικές αλλαγές
Νέα εμπρός φωτιστικά σώματα με διάφανο κάλυμμα, τα οποία παραπέμπουν στο Epica.

Μεγαλύτερη εμπρός μάσκα και καινούργιος, πιο σπορτίφ σχεδίασης προφυλακτήρας.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα νέα φανάρια και ο πιο ¨φουσκωμένος” προφυλακτήρας.

 
 Νέο Chevrolet Aveo 3d 1,2
Εσωτερικό
Xώροι
Στο δρόμο
Κινητήρας