• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  22/7/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Daihatsu Cuore 5d 1,0 του 2004
Οικονομία και ευελιξία
Διαβάστηκε από 3648 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:22/7/2008
Το Daihatsu Cuore είναι ένα αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει ευελιξία στην πόλη, έχοντας και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
• Κινητήρας: Κάτω από το καπό του ιαπωνικού μίνι υπάρχει ένας τρικύλινδρος κινητήρας 989 κ.εκ., ο οποίος διαθέτει δώδεκα βαλβίδες και δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων της Daihatsu, αποδίδει 59 ονομαστικούς ίππους, οι οποίοι κρίνονται υπεραρκετοί για την κίνηση του αμαξώματος, έχοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση. Η νευρική λειτουργία του βοηθά στην επίτευξη καλών επιδόσεων για την κατηγορία, η οποία όμως συνοδεύεται από αρκετό θόρυβο.
• Οδική συμπεριφορά: Το Cuore προσφέρει καλό "πάτημα" τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης. Στις στροφές, αν πιεστεί, εμφανίζει υποστροφή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δημιουργεί προβλήματα στον οδηγό, μιας και ο έλεγχός του γίνεται εύκολα μέσω του τιμονιού, το οποίο έχει καλή αίσθηση. Καλή είναι και η άνεση την οποία προσφέρει η πολύ μαλακή ανάρτηση, που απορροφά τους κραδασμούς του οδοστρώματος, χωρίς να επηρεάζει πολύ την τροχιά του αυτοκινήτου.
• Εσωτερικό - Χώροι: Το εσωτερικό του Cuore είναι όμορφο και έχει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο ταμπλό είναι σκληρά, χωρίς όμως να δείχνουν φτηνά. Καλή είναι επίσης και η θέση οδήγησης, με τον οδηγό να βρίσκει εύκολα την ιδανική ρύθμιση, ενώ παράλληλα τα καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη. Στον τομέα των χώρων, χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις θα ταξιδέψουν τέσσερις ενήλικες, έχοντας στη διάθεσή τους 157 λίτρα χώρου, για να μεταφέρουν τις αποσκευές τους.
• Μεταπωλητική αξία: Σε καλά επίπεδα βρίσκεται η μεταπωλητική αξία του Daihatsu Cuore, λόγω κυρίως της υψηλής αξιοπιστίας που προσφέρει.
• Value for Money: Η σχέση τιμής και αξίας που προσφέρει το ιαπωνικό μίνι μοντέλο είναι πολύ καλή, αν σκεφθεί κανείς τη χαμηλή κατανάλωση, τη μικρή συχνότητα βλαβών και τους χώρους που προσφέρει για την κατηγορία.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Επιδόσεις, αξιοπιστία
(-): Θόρυβος κινητήρας σε ψηλές στροφές