Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/9/2008
TEST
Δωμάτιο με θέα
Καλοί χώροι και αυξημένη πολυχρηστικότητα
Διαβάστηκε από 6669 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:2/9/2008
Στο εσωτερικό του 308 SW μπορούν να φιλοξενηθούν έως 7 επιβάτες σε ισάριθμα καθίσματα, από τα οποία, τα 2 επιπλέον, που υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν στον χώρο αποσκευών, είναι προαιρετικά και προορίζονται μόνο για παιδιά. Στο εμπρός τμήμα ο οδηγός και ο συνεπιβάτης απολαμβάνουν άφθονο πλάτος και ύψος, ενώ πίσω περιμέναμε πιο πολύ χώρο για τα γόνατα, λόγω του μεγαλύτερου μεταξονίου. Επιπλέον, την ευρυχωρία εντείνουν το αυξημένο βάθος του ταμπλό και η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή, η οποία προσφέρει πολύ φωτισμό στην καμπίνα και θέα στους πίσω επιβάτες. Για τις αποσκευές, ο αντίστοιχος χώρος είναι μεγάλος και η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 508 έως 1.140 λτ., ανάλογα με τον αριθμό και τη θέση των καθισμάτων. Παράλληλα, η πόρτα του πορτ μπαγκάζ έχει μεγάλο άνοιγμα και το παράθυρο μπορεί να ανοίξει ξεχωριστά.
Στο πίσω τμήμα της καμπίνας τρία άτομα θα μετακινηθούν χωρίς παραχωρήσεις, ενώ θα εκτιμήσουν δεόντως τη θέα που προσφέρει η γυάλινη πανοραμική οροφή.
Τα τρία πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα, ίδια σε μέγεθος και μετακινούνται κατά το διαμήκη άξονα κατά 90 χλστ.
Ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται από 508 έως 573 λτ., ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων της δεύτερης σειράς. Αυτά είναι συρόμενα, μπορούν να αναδιπλωθούν και να αφαιρεθούν πλήρως, δημιουργώντας ένα -όχι επίπεδο- αποθηκευτικό χώρο 1.140 λτ. Στο δάπεδο του πορτ μπαγκάζ μπορούν να τοποθετηθούν δύο ακόμα καθίσματα στις υποδοχές που υπάρχουν, στις οποίες εφαρμόζουν και αυτά της δεύτερης σειράς.

 
 Peugeot 308 SW 1,6
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρας
Καλοί χώροι και αυξημένη πολυχρηστικότητα
Προσεγμένη ποιότητα και ευχάριστος διάκοσμος
Ισορροπημένο στο δρόμο και πολύ άνετο