• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/12/2008
TEST
Slogan του το Value For Money
Εσωτερικό - Χώροι
Διαβάστηκε από 9220 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:2/12/2008
Λιτό εσωτερικό - ¶φθονοι χώροι
Το μεγάλο εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος σε συνδυασμό με τον χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια επαρκούν για την μεταφορά 3 επιβατών.
To ταμπλό του Logan και τα επιμέρους στοιχεία του προέρχονται αυτούσια από το πεντάθυρο Sandero. Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο η συναρμολόγηση ικανοποιεί. Μην ξεχνάμε ότι το Logan αποτελεί την πρόταση της Dacia για φθηνό αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι από κάπου έπρεπε να περιοριστεί το κόστος. Πάντως, τα ορατά σημεία που αποδεικνύουν το παραπάνω γεγονός, είναι λίγα. Η ελλιπής ηχομόνωση της καμπίνας, για παράδειγμα, είναι κάτι που δε φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά διακρίνεται κατά την κίνηση του αυτοκινήτου. Όσον αφορά στη σχεδίαση, δεν ενθουσιάζει, με στοιχεία που θυμόμαστε από το Clio II, ενώ, τέλος, η εργονομία είναι κακή για τα σημερινά δεδομένα.
Χώροι
Το δυνατό χαρτί του Logan είναι αναμφισβήτητα οι μεγάλοι του εσωτερικοί χώροι. Πιο συγκεκριμένα, στο πίσω κάθισμα του Logan συναντάμε το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος, ενώ από τους μεγαλύτερους για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι ο χώρος για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Παράλληλα και μέσω του μεγάλου μεταξονίου του, το Logan εμφανίζει και μεγάλο χώρο για τις αποσκευές με όγκο 510 λίτρων.
Σχεδιαστικά λιτό, με μέτρια επίπεδα ποιότητας, είναι το εσωτερικό του Logan, που προέρχεται αυτούσιο από το Sandero.

Το δυνατό χαρτί του Logan είναι οι χώροι του τόσο για επιβάτες, όσο και για αποσκευές.

 
 Dacia Logan 1,4
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό - Χώροι
Κινητήρας - Επιδόσεις
Οδική συμπεριφορά