• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  3/3/2009
TEST
Επίδειξη δύναμης
Εσωτερικό - Χώροι
Διαβάστηκε από 34585 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:3/3/2009
Ευχάριστο, με καλούς χώρους για τους επιβάτες
Στοιχεία από C-Max (ταμπλό) και Focus (πίνακας οργάνων) συναντάμε στο αρκετά ποιοτικό και ευχάριστο σχεδιαστικά εσωτερικό του Ford Kuga.
Το εσωτερικό του Kuga προέρχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το πολυχρηστικό C-Max, με εξαίρεση τον πολύ ευχάριστο -σχεδιαστικά και από πλευράς χρωμάτων- πίνακα οργάνων, που "μεταφέρθηκε" από το ανανεωμένο Focus. Αισθητικά, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα του Kuga έχουν κάπως συγκρατημένη εικόνα, με αρκετά καλής ποιότητας μαλακά υλικά στο μεγαλύτερο μέρος τους, ανάλογο φινίρισμα και συναρμολόγηση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι το τετρακίνητο Ford διαθέτει και αρκετούς χώρους για μικροαντικείμενα σε πόρτες, αριστερά κάτω από το τιμόνι, στο υποβραχιόνιο αλλά και μπροστά από αυτό. Από πλευράς χώρων, το Kuga βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο σε ό,τι αφορά στους επιβάτες (καλοί χώροι για τα γόνατα και τα κεφάλια), ενώ το εσωτερικό πλάτος πίσω απαιτεί ελάχιστες μόνο παραχωρήσεις για 5 επιβάτες. Απλά ικανοποιητικός κρίνεται ο χώρος αποσκευών, με όγκο 360 λίτρων, η πόρτα του οποίου ανοίγει σε δύο τμήματα (μόνο το τζάμι ή και ολόκληρη) για ευκολότερη φόρτωση.
Οι επιβάτες στη δεύτερη σειρά καθισμάτων του Kuga απολαμβάνουν αρκετά καλούς χώρους τόσο για τα κεφάλια, όσο και για τα γόνατά τους.
Το διπλό άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών εξασφαλίζει εύκολη φόρτωση στο χωρητικότητας 360 λίτρων πορτ μπαγκάζ του Kuga.

 
 Nέο Ford Kuga 2,5T
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρας - Επιδόσεις
Εσωτερικό - Χώροι
Στο δρόμο