" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  18/9/2009
TEST
Γεφυρώνει τις ανάγκες
Εσωτερικό
Διαβάστηκε από 23263 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:18/9/2009
Με αναβαθμισμένη εικόνα και ποιότητα υλικών
Το αφρώδες υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό αναβαθμίζει την ποιότητα, ωστόσο παρατηρούνται ατέλειες στην συναρμογή.
Εντελώς νέος είναι και ο θάλαμος των επιβατών όσον αφορά στη σχεδίαση, ενώ αναβάθμιση έχει γίνει και στην ποιότητα των υλικών. Από αισθητικής άποψης είναι μοντέρνος, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την καλαισθησία ή την κομψότητά του. Από τα πιο χαρακτηριστικά του γνωρίσματα αποτελεί ο κεκλιμένος πίνακας οργάνων, με τις σχεδόν κυκλικές ενδείξεις του ταχύμετρου και στροφόμετρου. Ωστόσο, ανάλογα την -καλή- θέση οδήγησης, υπάρχει η περίπτωση η στεφάνη του τιμονιού να κρύβει το κάτω τμήμα του στροφόμετρου και τις σχετικά δυσδιάκριτες ενδείξεις του αυτόματου κιβωτίου των ταχυτήτων. Ποιοτικά έχει βελτιωθεί χάρη στη χρήση αφρώδους υλικού στο πάνω μέρος του ταμπλό, έναντι των σκληρών πλαστικών στο προγενέστερο Corolla Verso, όμως στη συναρμογή ορισμένων επιμέρους τμημάτων παρατηρούνται ατέλειες. Επιπλέον, όσον αφορά στην πρακτικότητα, υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι και θήκες, οι οποίες όμως απουσιάζουν από την κεντρική κονσόλα.
Από την πλευρά του συνοδηγού βρίσκονται δύο ντουλαπάκια.
Στο μοντέρνο πίνακα οργάνων ορισμένες ενδείξεις ενδέχεται να κρύβονται από τη στεφάνη του τιμονιού, ανάλογα τη θέση οδήγησης.
Στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων υπάρχουν πτυσσόμενα τραπεζάκια.

 
 Νέο Toyota Verso 1,8 CVT 7θέσιο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρας
Στο δρόμο
Εσωτερικό
Χώροι
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή- Βαθμολογία