Νέο Sport- Crossover από την Seat.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Θα είναι βασισμένο στο 20V20 concept που είδαμε πέρσι στη Γενεύη.

Νέο Sport SUV από τη SEAT

5.264 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2017

Νέο sport – crossover ετοιμάζει η Seat με επιδόσεις που θα φτάνουν τους 300 ίππους και στόχο να ανταγωνιστεί την Porsche Macan.

 
Το επερχόμενο μικρό SUV Seat Arona θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Σύμφωνα όμως με αυτά που διαρρέουν από την Ιβηρική χερσόνησο το Arona θα είναι μόνο η αρχή των σπορ υψηλής ποιότητας μοντέλων που ετοιμάζει η ισπανική εταιρεία.
 
Σύμφωνα με το αφεντικό της Seat Luca De Meo, η εταιρεία, θέλει να φτιάξει ένα σπορ crossover για να ανταγωνιστεί την Porsche Macan, την Jaguar F-Pace και άλλα μοντέλα αυτού του τύπου. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ένα μείγμα ανάμενα σε ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα SUV.

Εμφανισιακά, θα βασιστεί στο 20V20 concept που είδαμε πέρσι στην Γενεύη. Θα «πατάει» στο ίδιο πάτωμα με το Skoda Kodiaq, αλλά θα είναι λίγο μικρότερο και όπως πολλά επερχόμενα οχήματα της Seat είναι πιθανό να δούμε μια υβριδική - ηλεκτρική έκδοση μέχρι το 2021.

Το νέο, τύπου Macan SUV της Seat, που φημολογείται πως θα αγγίζει τους 300 ίππους, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2019. Για να κάνει χώρο για το νέο sport- crossover, η εταιρεία θα αναγκαστεί να σταματήσει την παραγωγή του Toledo που δεν ικανοποίησε με τις πωλήσεις του.
 

 
  • Gianni

    Την ίδια απορία εχω με τον Grepogoal! Τι βγάζεις το concept αφου δε θα φτιάξεις ποτε το ίδιο αυτοκίνητο; ελάχιστες οι εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού! Όσο για την seat, άσε κούκλα μου την αναμέτρηση με την macan και την Porsche και προσγειώσου στη πραγματικότητά σου!

      2
  • Grepogoal

    Αναρωτιεμαι γιατι οι εταιριες δεν κινουνται πιο κοντα-σχεδιαστικα-στα concept σαν το 20V20 πχ.Θα ηταν πολυ πιο συναρπαστικο εμφανισιακα ενα τετοιο αυτοκινητο.Παντως,ας εδραιωθει η seat στις κατηγοριες των ateca και arona και υστερα στοχευει πιο ψηλα...

      2
  • Grepogoal

    Χωρις να σνομπαρω την seat,καθως μου αρεσουν καποια απο τα αυτοκινητα τους και ειδικα το leon νομιζω πως ειναι καλη επιλογη στη συγκεκριμενη κατηγορια,το να λες οτι στοχευω να χτυπησω τη macan ειναι μεγαλη δηλωση.Βεβαια μπορει να δουμε κατι αντιστοιχο με το 3008,οπου "κοιταζει" πιο premium σηματα στα ματια,οντας peugeot.Οψομεθα...