• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μπορεί να είναι απλή ιδέα, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρωτοποριακή.

Οδηγήστε ένα Audi με το πληκτρολόγιό σας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2011

Μια νέα καινοτομία έκανε πραγματικότητα η Audi, δημιουργώντας ένα διαδραστικό videogame στο Youtube, όπου θα μπορεί ο καθένας να «οδηγήσει» ένα Audi A6.

 
Η Audi προχώρησε στη δημιουργία ενός καινοτόμου σχεδίου, που αφορά ένα διαδραστικό παιχνίδι που βρίσκεται στο Youtube. Έτσι, ο κάθε χρήστης θα έχει την ευκαιρία να… οδηγήσει ένα Audi A6, το οποίο μπορεί να το χειρίζεται από το πληκτρολόγιό του. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ο χρήστης που θα συνδέεται στο συγκεκριμένο video θα μπορεί με τα αριθμητικά πλήκτρα του πληκτρολογίου του να «στρίβει» δεξιά ή αριστερά, καθώς και να φρενάρει το Audi A6. Πιο συγκεκριμένα, αφού γίνει η φόρτωση ολόκληρου του βίντεο, ξεκινά το αυτοκίνητο να κινείται. Όταν ο χρήστης πατήσει ένα κουμπί, το βίντεο θα μεταπηδήσει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, με αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση στον χρήστη ότι κινεί ο ίδιος το αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαίνεται το Audi A6 να κινείται σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα και να εκπληρώνει το σλάλομ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μια μικρή εικόνα κάτω αριστερά που δείχνει την συμπεριφορά του οδηγού, ανάλογα με τις τροχιές που χαράζει το Audi.

Tags: AUDI A6