Το κόστος αγοράς του Toyota Hilux ξεκινά από τα 15.995 ευρώ με τις διπλοκάμπινες εκδόσεις να τιμώνται από τα 26.447 ευρώ αντίστοιχα.

Το κόστος αγοράς του Toyota Hilux ξεκινά από τα 15.995 ευρώ με τις διπλοκάμπινες εκδόσεις να τιμώνται από τα 26.447 ευρώ αντίστοιχα.

Αποκτήστε το Hilux από 15.995 ευρώ

(3/1/2012)

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota και δεδομένου ότι το μέτρο της απόσυρσης θα συνεχίσει να ισχύει για το 2012, το δημοφιλές Hilux τιμάται από 15.995 ευρώ.

Για μια ακόμη χρονιά το Toyota Hilux κατάφερε να αναδειχθεί ως το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της ελληνικής αγοράς και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εξαιρετική αξιοπιστία του, οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και η πληρέστατη εικόνα που επιδεικνύει σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής, η άνεση αλλά και η απόδοση των κινητήρων του, έχουν εδραιώσει το Hilux στην κορυφή των πωλήσεων τόσο των Pick-Up όσο και στο σύνολο της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
Προκειμένου να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη εμπορική του πορεία, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το ιαπωνικό μοντέλο και με σημαντικά οφέλη μέσω του προγράμματος απόσυρσης, που όπως έχει αποφασιστεί, θα ισχύσει και μέσα στο 2012. Βάσει αυτού, το κόστος αγοράς των διαφόρων εκδόσεων του Toyota Hilux διαμορφώνεται ως εξής:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER