ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
1η Ημερίδα «Πετρελαιοκίνηση & Νέοι Δρόμοι Ανάπτυξης» από το auto Τρίτη. Δείτε πιο κάτω τα video με τις εισηγήσεις των ομιλητών.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

1η Ημερίδα «Πετρελαιοκίνηση & Νέοι Δρόμοι Ανάπτυξης» από το auto Τρίτη. Δείτε πιο κάτω τα video με τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Video με τις Εισηγήσεις της 1ης Ημερίδας για την Πετρελαιοκίνηση

(9/3/2012)

Το Auto Τρίτη πρωτοπόρησε για μία ακόμα φορά, οργανώνοντας την 1η Ημερίδα για την πετρελαιοκίνηση, με κοινό όλη την ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Η επιτυχία του εγχειρήματος μεγάλη και τα πορίσματα που εξήχθησαν ακόμα σπουδαιότερα.

autotriti team

Μια επιτυχημένη προσπάθεια

Θ. Ζαχμανόγλου, Προϊστάμενος Τεχνικής Υποστήριξης & Εποπτείας ΚΤΕΟ στο Υπ. Μεταφορών
«Oι τεχνολογίες συνέβαλαν στην αύξηση των diesel στην Ευρώπη»

Θ. Ζαχμανόγλου, Προϊστάμενος Τεχνικής Υποστήριξης & Εποπτείας ΚΤΕΟ στο Υπ. Μεταφορών «Oι τεχνολογίες συνέβαλαν στην αύξηση των diesel στην Ευρώπη»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στόχος της Ημερίδας στις 17 Φεβρουαρίου ήταν να συγκεντρώσουμε τις γνώσεις των ειδικών, για τα καίρια θέματα που αφορούν στο θέμα της πετρελαιοκίνησης και δίνουν απαντήσεις στα περισσότερα ερωτήματα. Σε αυτή μας την προσπάθεια είχαμε κοντά τη Shell που διαθέτει στην αγορά το Shell Fuel Save Diesel, ένα από τα πιο εξελιγμένα καύσιμα, το οποίο πετυχαίνει οικονομία από το πρώτο κιόλας γέμισμα, χάρη στην ειδική σύνθεσή του, με βελτιωτικά πρόσθετα. Για την διεξαγωγή της Ημερίδας επιλέξαμε το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, ένα χώρο που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο και μπορούσε να καλύψει το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων. Στην ενέργεια αυτή είχαμε αρωγό το ΙΔΕΕΑ (Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου), ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν ραδιόφωνο του Ant1.
Στην Ημερίδα μίλησαν εκπρόσωποι εταιρειών αυτοκινήτου, ιδιωτικών ΚΤΕΟ, του Υπ. Μεταφορών, οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΔΕΕΑ και φυσικά εκπρόσωποι, τεχνικοί και εμπορικοί της Shell. Στο ακροατήριο βρέθηκαν στελέχη από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς αυτοκίνητου, που επέλεξαν να ενημερωθούν, να εκφράσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις γύρω από το θέμα της πετρελαιοκίνησης.
Στο τέλος της Ημερίδας το Auto Τρίτη έκοψε την Πίτα του 2012, ευχόμενο ένα αισιόδοξο νέο έτος, αλλά και μοιράζοντας αντρικά και γυναικεία ρολόγια της Stuhrling, σε πολλούς από τους προσκεκλημένους.
Ας δούμε σε video τις τοποθετήσεις των στελεχών της αγοράς στο πλαίσιο της Ημερίδας.

Θ.Ζαχμανόγλου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Προϊστάμενος του τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης & Εποπτείας ΚΤΕΟ στο Υπ. Μεταφορών

Γ. Καπετανάκης, Τεχνολόγος Οχημάτων του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

Ε. Γιαννακουδάκης, Retail Marketing Manager της Coral και κα. Ε.Παγκοπούλου, Laboratory Supervisor της Coral

Α. Πολυχρονόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπ.Ποιότητας, Έρευνας & Ανάπτυξης του ΙΚΤΕΟ Auteco

Π.Καραμπίλας, Τεχνολόγος Οχημάτων του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΑΑ)

H. Kαραϊσκος, After Sales Operations & Customer Support Manager Toyota Ελλάς

B.Καφαντάρης, Τεχνικός Εκπαιδευτής της GM Hellas

Γ. Τριανταφύλλης, Διευθυντής Περιοδικών Αυτοκινήτου της Auto Τρίτη Α.Ε.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για την Ημερίδα
ford
ford
4green