Η Nissan αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια παρουσιάζοντας στο περίπτερό της, στην έκθεση της Γενεύης, το νέο Invitation Concept.

Nissan Invitation: Το επόμενο Note;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/3/2012

Η Nissan παρουσίασε στο Σαλόνι της Γενεύης ένα νέο πρωτότυπο με την ονομασία Invitition, το οποίο είναι πιθανόν να σηματοδοτεί την επόμενη γενιά του Nissan Note.

 
Η Nissan αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια παρουσιάζοντας στο περίπτερό της, στην έκθεση της Γενεύης, το νέο Invitation Concept. Τo νέο πρωτότυπο ίσως να προσφέρει μια πρώτη γεύση για το πώς φαντάζεται η ιαπωνική φίρμα την επόμενη γενιά του Note. Όπως και να έχει, το Invitation είναι ένα 5θυρο hatchback αυτοκίνητο με αρκετά σπορ χαρακτηριστικά και με ένα αρκετά προχωρημένο εσωτερικό. Μηχανολογικά, η μόνη πληροφορία που μας παρέχεται είναι ότι διαθέτει έναν κινητήρα χαμηλής κατανάλωσης και μειωμένων (λιγότερα από 100γραμ./χλμ.)εκπομπών ρύπων που είναι λιγότερα και από Έχει τοποθετηθεί μια πανοραμική οροφή, ενώ εξοπλίζεται όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει το «Safety Shield Tecnologies» σύστημα που επιτρέπει την επικοινωνία του αυτοκινήτου με το… «περιβάλλον», βοηθώντας τον οδηγό να αποφύγει και να ενημερωθεί για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τέλος, η πλατφόρμα του νέου πρωτότυπου βασίζεται πάνω σε αυτή που φοράει το νέο Nissan Micra, ενώ εξοπλίζεται με ανάρτηση με γόνατα MacPherson εμπρός και ημιάκαμπτο πίσω.

Διαστάσεις σε χλστ.
Μήκος - 4.150
Πλάτος - 1.740
Ύψος - 1.470

Tags: NISSAN