Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Jazz συγκαταλέγονται οι χώροι. Εκεί το μικρό Honda δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με πολλά μικρομεσαία.

Το νέο Civic λανσαρίστηκε μόλις πρόσφατα με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Το Fiesta 1,4 με τους 96 ίππους μπορεί να υστερεί σε χώρους έναντι του Focus, διαθέτει όμως πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Με άνετους χώρους και πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση, το Focus αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στη μικρομεσαία κατηγορία.

Μικρό vs μικρομεσαίο της ίδιας εταιρείας - Ford & Honda

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2012

Το δίλημμα ενός μικρού ή μικρομεσαίου αυτοκινήτου της ίδιας εταιρείας αφορά σε πολλούς αγοραστές και εμείς, συγκρίνουμε 2 ζευγάρια αυτοκινήτων τους είδους, για να σας βοηθήσουμε στην τελική σας επιλογή.

 
Όντας οι πλέον δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων της αγοράς, τα μικρά και μικρομεσαία μοντέλα συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση στο… μπερδεμένο μυαλό ενός αγοραστή, για το ποιο από τα δύο θα επιλέξει. Συνήθως, τα μικρά με τις πιο προσιτές τους τιμές, την ευελιξία και τη χαμηλή κατανάλωση δείχνουν εν πρώτοις πιο ελκυστικά, όμως τα μικρομεσαία, με τους καλύτερούς τους χώρους, συνήθως την πιο ασφαλή οδική τους συμπεριφορά και παράλληλα, την επιβλητική τους παρουσία, είναι παρόν για να κλέψουν τελικά την προτίμηση του αγοραστή. Και επιπλέον αυτών, πολλές φορές το δίλημμα της τελικής επιλογής δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, όταν «αναμετρώνται» δύο μοντέλα της ίδιας εταιρείας και περισσότερο δε, όταν το… πεδίο της μάχης είναι η έκθεση του επίσημου αντιπροσώπου… Εμείς, θέλοντας να καταδείξουμε τα πλεονεκτήματα της κάθε επιλογής, φέρνουμε σε αντιπαράθεση 2 δημοφιλή ζευγάρια μικρών και μικρομεσαίων μοντέλων της ίδιας εταιρείας, προσπαθώντας να επιλέξουμε εκδόσεις που έρχονται σχετικά κοντά στην τιμή, όπως βέβαια και κινητήρες που δεν αποτελούν μια «ειδική» επιλογή…