• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σύμφωνα με τη Honda, ο χαρακτήρας του νέου CR-V ισορροπεί ανάμεσα στα συμβατικά μοντέλα και στα SUV.

Η Honda αποκαλύπτει με το νέο φωτογραφικό υλικό αρκετά... καλούδια για το φρέσκο CR-V.

Εντυπωσιακός φαίνεται να είναι ο -εσωτερικά- κρυφός φωτισμός του νέου Honda CR-V.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο CR-V

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2012

Σε συνέχεια της πρόσφατης παρουσίασης του νέου Honda CR-V, η ιαπωνική φίρμα προχώρησε και σε δημοσίευση νέου, πιο πλούσιου, φωτογραφικού υλικού.

 
Ελαφρά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον προκάτοχό του και με πιο «αστικό» χαρακτήρα, φιλοδοξεί να αποτελέσει τη χρυσή τομή μεταξύ συμβατικών αυτοκινήτων και SUV. Οι νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν και αρκετά από τα αξεσουάρ που μπορεί να τοποθετήσει κανείς στο νέο CR-V, όπως αεροδυναμικά βοηθήματα, καθώς και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Η νέα, τέταρτη γενιά του Honda CR-V θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Μεγάλη Βρετανία. Από άποψης διαστάσεων θα είναι οριακά μεγαλύτερο σε μήκος, με πιο χαμηλή οροφή, που θα του δίνει οπτικά μία πιο «ασφάλτινη» αύρα. Πράγματι, η θέση του οδηγού έχει χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά, ενώ η βάση των πίσω καθισμάτων κατά 38 χιλιοστά, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό βεβαίως αποτελεί συνειδητή επιλογή της Honda, που θεωρεί ότι το νέο CR-V βρίσκεται σε «απόλυτη ισορροπία μεταξύ ενός αυτοκινήτου και ενός SUV».

Tags: HONDA CR-V