Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τού αυτοκινήτου, αντικείμενο της συνάντησης του Υπουργού, με το Δ.Σ. του ΣΕΑΑ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τού αυτοκινήτου, αντικείμενο της συνάντησης του Υπουργού, με το Δ.Σ. του ΣΕΑΑ.

Συνάντηση Χατζηδάκη - ΣΕΑΑ

(13/9/2012)

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τού αυτοκινήτου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης (12/9) του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

autotriti team

Ο πρόεδρος τού Συνδέσμου, Γ. Βασιλάκης, εκτός από την παρουσίαση των στοιχείων που αποτυπώνουν την πτώση των πωλήσεων αυτοκινήτων, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία, για τα θέματα οδικής ασφάλειας και σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες ταξινόμησης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν επιμέρους προβλήματα τού κλάδου.
Επιπλέον συζήτησαν για την θέσπιση ενιαίων κανόνων ταξινόμησης για τα αυτοκίνητα στην Ε.Ε. Όπως αναφέρθηκε αποτέλεσμα θα είναι η μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών ενώ οι πολίτες θα μπορούν ευκολότερα και με μικρότερο κόστος, να παίρνουν μαζί το αυτοκίνητό τους, όταν μετακομίζουν σε άλλη χώρα της Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι ήταν η παράταση του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων που λήγει στις 20 Δεκεμβρίου, η κατάργηση του φόρου πολυτελείας, η μείωση των τελών κυκλοφορίας για το 2013 και οι αλλαγές στα τεκμήρια. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
advan fleva