Το Ι.Ο.ΑΣ. δε θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012.

Το Ι.Ο.ΑΣ. δε θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012.

Το «Πάνος Μυλωνάς» στην Αυτοκίνηση 2012

(17/10/2012)

Με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών για την οδική ασφάλεια, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συμμετέχει ενεργά στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», μετά από δύο χρόνια υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού τους φίλους του αυτοκινήτου σε ένα χώρο όπου όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και οι υπηρεσίες για το αυτοκίνητο θα έχουν την τιμητική τους. Το Ι.Ο.ΑΣ. δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση και έχει προγραμματίσει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στους χώρους της έκθεσης με όλο τον εξοπλισμό προσομοιωτών (ανατροπής, πρόσκρουσης, οδήγησης, μέθης, μέτρησης αντίδρασης) που διαθέτει στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AVENUE for Traffic Safety που σε 9 ευρωπαϊκές χώρες. 
Στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης οι συνεργάτες και εθελοντές του Ινστιτούτου θα ενημερώνουν βιωματικά με τους προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης όλους τους επισκέπτες για τις συνέπειες των τροχαίων συμβάντων, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό της έκθεσης, οι χιλιάδες επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προσομοιωτή οδήγησης, την προσομοίωση μέθης και το μετρητή χρόνου αντίδρασης. 
Μαζί με το Ινστιτούτο στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ θα είναι και όλα τα Μέλη της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο, DIAGEO, AXA Ασφαλιστική, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, GENESIS PHARMA, COSMOTE με πολλές εφαρμογές και δυνατότητες επικοινωνίας προς όλους τους επισκέπτες. Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν την έκθεση και περάσουν από το χώρο του Ινστιτούτου θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για ένα σετ ελαστικών της GOODYEAR! Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ θα προσφέρει μια ευκαιρία πρώτης τάξεως στους συνεργάτες του Ινστιτούτου να ενημερώσουν όλους τους φίλους του αυτοκινήτου, να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν γύρω από πλείστα θέματα για την ασφαλή κυκλοφορία στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto