H κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έλαβε Τιμητικό Βραβείο για την καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας στο ελληνικό κοινό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έλαβε Τιμητικό Βραβείο για την καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας στο ελληνικό κοινό.

Τιμητικό βραβείο για το Ι.Ο.ΑΣ.

2.636 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2012)

Τιμητικό βραβείο για το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην τελετή απονομής των «ΔΕΗ Environmental Awards», για την καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας στο ελληνικό κοινό.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των ετήσιων ΔΕΗ Environmental Awards για το έτος 2013, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Στην τελετή, βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω διαδικασίας που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications και η Plant Management.
Στην αρχή της εκδήλωσης η κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έλαβε Τιμητικό Βραβείο για την καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας στο ελληνικό κοινό, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προστασία του Περιβάλλοντος, καθώς οι οδηγοί που υιοθετούν ασφαλέστερη συμπεριφορά στο δρόμο οδηγούν κατά τεκμήριο πιο οικονομικά, ενώ αυτή καθαυτή η μείωση των τροχαίων συμβάλλει και στη βελτίωση του περιβάλλοντος. Με βραβεία τιμήθηκαν επίσης ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 
Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σεραφείμ Τσόκα, η κ. Δανέλλη - Μυλωνά, συνεχάρη τους διοργανωτές για την καθιέρωση του θεσμού των Environmental Awards και ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για την τιμή και την αναγνώριση του έργου του Ινστιτούτου, αναφέροντας: «Στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς", πιστεύουμε ότι η Οδική Ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος έχουν άμεση σχέση με τη ζωή μας και την ανάπτυξη, αποτελούν στοιχεία πολιτισμού και αναφαίρετα δικαιώματα όλων μας που πρέπει να διεκδικούμε καθημερινά».
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Σεραφείμ Τσόκας ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων: «Σήμερα, βραβεύονται οι καλύτερες πρακτικές επιχειρήσεων που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος με τρόπο απτό και ουσιαστικό.  Δεδομένης της γενικότερης οικονομικής κατάστασης την οποία αντιμετωπίζει η χώρα μας, είναι σημαντικό να μην παραμελούμε, να μην παρεκκλίνουμε – αν θέλετε – από την τήρηση των κανόνων εκείνων, που βοηθούν να προστατεύουμε και να διατηρούμε το περιβάλλον μας αναλλοίωτο από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους εσάς που βραβεύεστε σήμερα, για τις πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει και να σας ευχηθώ το βραβείο που θα παραλάβετε να αποτελέσει μια πρόκληση για ακόμα περισσότερες ενέργειες και δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση». 
Στο πλαίσιο της βραδιάς, ξεχώρισαν οι βραβεύσεις των εταιρειών: ΔΕΣΦΑ Α.Ε., OTE-COSMOTE, ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και VODAFONΕ, ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΑΒ Βασιλόπουλος, EUROBANK, Mamidoil Jetoil Α.Ε. και Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους:
• Δρ Κωνσταντίνα Σκαναβή, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγήτρια Τμήματος Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου 
• Πάνος Αγερίδης, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής, Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΙΔΙΠ ΠΥ) της ΕΕΔΕ 
• Αλέξανδρος Γιαννέλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης 
• Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) 
• Δρ Αντώνης Κοκόσης, Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) 
• Δρ Κάτια Λαζαρίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο & Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ) 
• Κώστας Μάντζιος, Επιστημονικός Συνεργάτης 
• Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική 
Την ετήσια εκδήλωση «ΔΕΗ Environmental Awards» παρακολούθησε πολύ μεγάλος αριθμός στελεχών από εταιρείες και οργανισμούς της χώρας, εκπρόσωποι των οποίων συνεχάρησαν την κ.Μυλωνά για το έργο του Ινστιτούτου.

H κ. Δανέλλη - Μυλωνά, συνεχάρη τους διοργανωτές για την καθιέρωση του θεσμού των Environmental Awards.

H κ. Δανέλλη - Μυλωνά, συνεχάρη τους διοργανωτές για την καθιέρωση του θεσμού των Environmental Awards.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda