• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H πιο ιδιαίτερη έκδοση του Smart, αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το πρωτότυπο forstars, που είδαμε στο Παρίσι.

Σε αντίθεση με το forstars, το μοντέλο παραγωγής θα είναι πεντάθυρο και το μήκος του αναμένεται να ξεπερνά τα 3,55 μέτρα του πρωτότυπου.

Το 2015 το Smart Crossover

6.417 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2012

Νέα στοιχεία για την προϊοντική αντεπίθεση της Smart, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μέχρι το 2015 αναμένεται να δούμε στην παραγωγή, εκτός από τα νέα ForTwo και ForFour και το Smart Crossover.

 
H πιο ιδιαίτερη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το πρωτότυπο forstars, που είδαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι, αλλά εν πολλοίς θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του Nissan Juke (με δεδομένη τη συνεργασία των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών) και μάλιστα θα εφοδιάζεται με νέο 4κύλινδρο κινητήρα 150 ίππων, ενώ στη γκάμα θα υπάρχει και ένας 3κύλινδρος, απόδοσης 105 ίππων.

Σε αντίθεση με το forstars, το μοντέλο παραγωγής θα είναι πεντάθυρο και το μήκος του αναμένεται να ξεπερνά τα 3,55 μέτρα του πρωτότυπου. Σε διαδικασία εξέλιξης, βρίσκεται και το δημοφιλές ForTwo, που θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το νέο Twingo και θα βγει στην παραγωγή το 2014, με δικύλινδρο μηχανικό σύνολο 64 ίππων, αλλά και έναν ηλεκτροκινητήρα 87 ίππων, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει το ForFour, με τρικύλινδρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, απόδοσης, 85 και 105 ίππων αντίστοιχα. 

Tags: SMART