" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H A45 AMG αποτελεί την πρώτη μικρή AMG που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Η τιμή του νέου «εκρηκτικού» hatchback θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι, λίγο πριν ξεκινήσει να πωλείται τον Ιούλιο.

Εντυπωσιακό είναι και το κοκπιτ της νέας Α45 AMG.

Η ιπποδύναμη του κινητήρα φτάνει τους 360 ίππους, κάτι που είναι αξιοσημείωτο για έναν υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα.

Η κορυφαία Α-Class… δια χειρός AMG

Διαβάστηκε από 12782 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2013

Την Α45 ΑMG, τη μικρότερη AMG που έχει κατασκευαστεί ποτέ, παρουσίασε η Mercedes, με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και 360 «λόγους» που την καθιστούν το απόλυτο hot hatch.

 
- H μικρότερη AMG που έχει κατασκευαστεί.
- 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 360 ίππων.
- 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δλ.
- 4κίνητη.
- Θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και θα ξεκινήσει να πωλείται τον Ιούλιο.

Ποιος δε θα ήθελε να κάτσει σε αυτά τα μπάκετ καθίσματα και να πατήσει τα paddles, αφήνοντας τους 360 ίππους πάνω στην άσφαλτο; Η Mercedes γνωρίζει καλά την απάντηση της (ρητορικής) ερώτησης και σε συνεργασία με την AMG δημοσίευσε τα hot τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες της A45 AMG.

Η Mercedes A45 AMG θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ τώρα τα «ασημένια βέλη» ανακοίνωσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό της μικρότερης AMG που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2 λτ. κινητήρα που αποδίδει 360 ίππους και 450 Nm ροπής και επιτρέπει στην 4κίνητη Α45 να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα με τον ηλεκτρονικό κόφτη να σταματάει τον… άπληστο στα 250 χλμ./ώρα. 

Η ιπποδύναμη μεταφέρεται και στους 4 τροχούς μέσω της μετάδοσης AMG SPEED SHIFT DCT 7 σχέσεων, η οποία διαθέτει 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Τη φιλοσοφία των 3 διαφορετικών ειδών οδήγησης ακολουθεί το ESP και η ανάρτηση. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από 350Χ32 χλστ. εμπρός δίσκους και 330Χ22 χλστ πίσω και οι 18 ιντσών (προαιρετικοί οι 19 ιντσών) τροχοί είναι κατασκευασμένοι από την AMG. 

Η τιμή του νέου «εκρηκτικού» hatchback θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι, λίγο πριν ξεκινήσει να πωλείται τον Ιούλιο.