• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H πρακτική πλευρά της νέας γενιάς του VW Golf, ακούει στο όνομα Variant.

Κομψό σχεδιαστικά, το νέο VW Golf Variant συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ποιοτική και σύγχρονη η εικόνα στο εσωτερικό του Golf Variant.

VW Golf Variant: Χώρος για όλους

3.723 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2013

Η έβδομη γενιά του VW Golf αποκτά την πρακτικότερη έκδοση της με την ονομασία Variant, η οποία θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη εμφάνιση της στην έκθεση της Γενεύης.

 
Πιο συγκεκριμένα, ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του VW Golf Variant, οι οποίες μάλιστα αφορούν στην έκδοση BlueMotion. Σύμφωνα με αυτές είναι φανερό ότι ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς του Golf, έχοντας όμως ως επιπλέον στοιχείο την πρακτικότητα και όπως είναι λογικό, τους χώρους.

Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τους κινητήρες με τους οποίους το Golf Variant θα είναι διαθέσιμο. Ξεκινώντας από τα μηχανικά σύνολα βενζίνης των 1,2 λίτρων απόδοσης 85 ίππων, έως αυτά των 1,4 λίτρων απόδοσης 140 ίππων. Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, συναντάμε τους γνωστούς TDI των 1,6 και 2,0 λίτρων, οι οποίοι αποδίδουν 105 και 150 ίππους αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι όλα τα μηχανικά σύνολα συνοδεύονται από το σύστημα start & stop, ενώ ανάλογα με την έκδοση θα εφοδιάζονται και με το αντίστοιχο μηχανικό ή ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι ή επτά σχέσεων.