Ξεκινά η 13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων

1.994 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Η «13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων» ξεκινά και το AutoΤρίτη θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά εκεί!

Παρότι έπεσε και επίσημα η αυλαία για το VW Beetle με το τέλος της παραγωγής της 3ης και τελευταίας του γενιάς, οι φανατικοί του σκαραβαίου συνεχίζουν να συντηρούν και να κυκλοφορούν τα αγαπημένα τους κλασσικά σκαθάρια!

Έτσι λοιπόν η «13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων» ξεκινά. Μιλάμε για την μεγαλύτερη και παλαιότερη συνάντηση σκαραβαίων στην χώρα μας, που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου (ΕΛΚΑ), η οποία συμπεριλαμβάνεται σε διεθνή καλεντάρια με αντίστοιχες εκδηλώσεις και με συμμετοχές κάθε χρόνο πολλών πληρωμάτων από το εξωτερικό. Στις 12, 13 και 14 Ιουλίου 2019, η Στυλίδα θα γεμίσει με μοναδικούς σκαραβαίους, Volkswagen Bus και κλασικά οχήματα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά την μεταφορά της εκδήλωσης από το Λιτόχωρο, ο πάντα φιλόξενος Δήμος Στυλίδας θα φιλοξενήσει στο Camping Ιnterstation το τριήμερο φεστιβάλ των φανατικών του περίφημου Σκαραβαίου. Το AutoΤρίτη ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, θα είναι για άλλη μια χρονιά εκεί. 

Το πρόγραμμα, ξεκινά την Παρασκευή 12/7 με την συγκέντρωση των συμμετεχόντων στον χώρο του camping και ελεύθερο πρόγραμμα για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.

Το Σάββατο 13/7 ξεκινάει το main event με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και απονομή βραβείων. Κατόπιν θα ακολουθήσει barbecue party, που θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες...

Την Κυριακή 14/6 τρίτη και τελευταία μέρα, θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, χαλάρωση και φαγητό μέχρι το απόγευμα όπου με μία μικρή τελετή και αποχαιρετισμό θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η εκδήλωση φέρει νόμιμη αδειοδότηση κίνησης από την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α., για όσους φέρουν όχημα με ιστορικές πινακίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να «τσεκάρετε» τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 15 ευρώ ανά όχημα, η εκδήλωση είναι φιλική στα παιδιά, ενώ κάθε μετακίνηση των αυτοκινήτων θα γίνει πάντα σε συνθήκες ασφαλούς οδήγησης και αμοιβαίου σεβασμού προς τους υπόλοιπους οδηγούς, με στόχο τη γνωριμία μεταξύ των φίλων του κλασικού αυτοκινήτου.

Τα λέμε εκεί!

Hyundai
NISSAN