Παρόλο τις ικανότητες του ¶ντριου από τη μεριά μας δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε την έλλειψη κράνους στο κεφάλι του νεαρού.

14χρονος driftάρει σε χιόνι με Ford GT (+vid)

1.653 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2019)

Το σημερινό Ford GT είναι ένα από τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα επιδόσεων. Μόνο για αυτό το λόγο, πολλοί θα ζήλευαν τον 14χρονο Αντριου που είχε την τύχη να οδηγήσει το μοντέλο δείχνοντας τις ικανότητές τους στην οδήγηση σε μία χιονισμένη πίστα.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω αναρτήθηκε πρόσφατα από το Monticello Motor Club και δείχνει το εντυπωσιακό supercar να κάνει γύρους στην χιονισμένη πίστα, με τον 14χρονο πιτσιρικά να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.
 
Κατά πάσα πιθανότητα, οι γονείς του εφήβου ή κάποιος συγγενείς ή οικογενειακός φίλος είναι οι ιδιοκτήτες του μοντέλου και έτσι ο μικρός άδραξε την ευκαιρία και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έδειξε πως έχει εντυπωσιακό έλεγχο του αυτοκινήτου, παρόλο το νεαρό της ηλικίας αλλά και της μεγάλης ισχύος του αυτοκινήτου.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί διαφημιστικό για ένα πρόγραμμα μαθητείας οδήγησης για εφήβους, ωστόσο παρόλο τις ικανότητες του Αντριου από τη μεριά μας δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε την έλλειψη κράνους στο κεφάλι του νεαρού.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL