Μόνο κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες φανερώνουν πως κάτω από το οικογενειακό προφίλ του RS3 κρύβoνται 400 άλογα.

Πολιτισμένο και πρακτικό στην καθημερινότητα, απόλυτα ικανό όταν ξεζουμίζεις τον 5κύλινδρο και την τετρακίνηση. Αυτό είναι το RS3.

Πρακτικότητα και χώροι πεντάθυρου, ποιότητα λιμουζίνας και επιδόσεις supercar. Τι άλλο να ζητήσεις από το RS3;

RS3 Sportback: Τιμητής της παράδοσης

19.703 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2019)

Το RS3 μεταφέρει το πνεύμα του αρχέτυπου RS2 στο σήμερα. Χωρίς να συναρπάζει ως αλληλεπίδραση, το RS3 είναι λειτουργικά άκρως αποτελεσματικό.

Στους περισσότερους δείχνει απλά ως ένα πεντάθυρο A3. Μόνο κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες φανερώνουν πως κάτω από το οικογενειακό προφίλ κρύβόνται 400 άλογα. Ναι, 400, όσα κάποτε απέδιδε η Ferrari 360 Modena… Φορώντας τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο με το TT RS, το RS3 είναι το απόλυτο Q-Car. Μόνο όταν επιταχύνει θα καταλάβεις τι σε βρήκε, αν προκαλέσεις τον οδηγό του. Το RS3 μεταφέρει το πνεύμα του αρχέτυπου RS2 στο σήμερα. Χωρίς να συναρπάζει ως αλληλεπίδραση, το RS3 είναι λειτουργικά άκρως αποτελεσματικό. Πολιτισμένο και πρακτικό στην καθημερινότητα, απόλυτα ικανό όταν ξεζουμίζεις τον 5κύλινδρο και την τετρακίνηση για 0-100 σε 4,1 δλ. και τελική περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Φορτωμένο με τις περισσότερες αποσκευές των μελών της αποστολής, κατάπιε τα χιλιόμετρα με μαεστρικό τρόπο, χωρίς να ταλαιπωρήσει τη μέση και προσφέροντας σπουδαία ποιότητα κύλισης. Όταν του ζητήθηκε δε, ακολούθησε κατά πόδας όχι μόνο το TT RS, αλλά και το R8! Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο από τα τρία καυτά Audi για την επιστροφή στο αεροδρόμιο. Και κάπου εδώ, μετά από 600 χλμ. καβάλα σε συνολικά 1.420 άλογα η σεμνή τελετή έφτασε στο τέλος της. Δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη απόδοση τιμών στα 25 χρόνια RS από αυτό το κομβόι της χαράς.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center