Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα Kia Stinger, Stonic και Picanto έλαβαν από μία διάκριση στα βραβεία σχεδίασης iF 2018.

3 βραβεία ντιζάιν στην Kia

4.408 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2018)

Η Kia Motors κατέκτησε τις 3 πρώτες θέσεις στα βραβεία 2018 «iF design», ενισχύοντας τη φήμη της μάρκας για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των αυτοκινήτων της.

autotriti team

Το νέο Kia Stinger με το δυναμικό σχεδιασμό του, το Stonic με τον εμπνευσμένο από SUV σχεδιασμό crossover και το μικρότερο, αλλά ευρύχωρο, αυτοκίνητο πόλης Picanto, διακρίθηκαν στην κατηγορία «Product Design» των βραβείων iF. Το 2018 είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία η Kia κερδίζει τρία βραβεία (iF awards) και με το τελευταίο hat-trick αυξάνει στα 15, τον συνολικό αριθμό των βραβείων της.
 
Το Stinger, που σχεδιάστηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της Kia στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, συνδυάζει σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και ευχάριστο σχεδιαστικά εσωτερικό. Εμπνευσμένο από τα μεγάλα tourers της δεκαετίας του `70, το Stinger διαθέτει κομψές αναλογίες fastback και δυναμικές πλευρικές γραμμές οι οποίες καταλήγουν στο πίσω μέρος του αμαξώματος δημιουργώντας ένα μυώδες σύνολο. 
 

Σχεδιασμένο επίσης στη Φρανκφούρτη, το Stonic, το πρωτοποριακό κόμπακτ crossover της Kia, προσφέρει εντυπωσιακή και τολμηρή εξωτερική σχεδίαση με περιπετειώδες στυλ SUV. Επιπλέον, διαθέτει μοντέρνο εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης  σε συνδυασμό με  μια ευρεία επιλογή συνδυασμού χρωμάτων.
 
Η τρίτη γενιά του μικρότερου αυτοκινήτου της Kia, του νέου Picanto, επιδεικνύει ένα νεανικό και ευχάριστο χαρακτήρα στην κατηγορία των μίνι. Διαθέτει νέο ξεχωριστό σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας καμπίνα τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, ο έξυπνος σχεδιασμός του Picanto το καθιστά ένα από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Κλείνοντας, σημειώνουμε, πως τα βραβεία σχεδιασμού iF awards ξεκίνησαν το 1953 στις εκθέσεις προϊόντων της «Formgerechte Industrieerzeugnisse» (Good Industrial Design) που πραγματοποιούνται στο Hannover Messe και είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδίου στον κόσμο. Μάλιστα, το 2018 εταιρείες από 54 χώρες υπέβαλαν 6.402 προϊόντα για να κριθούν από την ανεξάρτητη διεθνή κριτική επιτροπή 63 εμπειρογνωμόνων σχεδιασμού.

Σας τράβηξε την προσοχή;
Η θέση οδήγησης, η άνεση και η οδική του συμπεριφορά, κρίνονται καλύτερα πίσω από το τιμόνι.
Οδήγησε το Kia Stonic και σχημάτισε τη δική σου γνώμη.
» Οδήγησε το Kia Stonic
* Δωρεάν εκδήλωση ενδιαφέροντος, χωρίς καμία δέσμευση.
 Σχετικές ειδήσεις
Autotriti.gr
Autotriti.gr