5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν νοικιάσεις αυτοκίνητο.

Διακοπές με νοικιάρικο ή με το δικό μου;

18.464 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις καλοκαιρινές διακοπές, η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου μπορεί να σου λύσει τα χέρια όπου και αν πας για λίγες μέρες. Έτσι, το ερώτημα που τίθεται είναι «να πάω με νοικιάρικο ή με το δικό μου;».


Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ένας αρκετά διαδεδομένος -και κατά περίπτωση αρκετά συμφέρον- τρόπος, με τον οποίο μπορεί να περάσει κάποιος τις διακοπές του σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδικά όταν ο προορισμός είναι σε νησί. Και επειδή οι περισσότεροι θα αναζητήσουν την οικονομικότερη για την τσέπη τους λύση, ο τρόπος με τον οποίο θα εξασφαλίσουν τις μετακινήσεις τους, είναι αρκετά σημαντικός.

Τι συμφέρει όμως; Ενοικίαση αυτοκινήτου ή χρήση του δικού σου; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι συγκεκριμένη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως προκύπτει από την έρευνα που κάναμε, η ενοικίαση αυτοκινήτου εμφανίζεται ως πιο συμφέρουσα στην περίπτωση που οι διακοπές είναι ολιγοήμερες.

Tip
- Φυλάξτε για κάποιο χρονικό διάστημα το e-mail επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής σας κράτησης, ώστε να είστε καλυμμένος σε περιπτώσεις έξτρα χρέωσης

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
peugeot