• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αλήθεια είναι ότι η εκπαίδευσή μας γύρω από το πώς καθόμαστε εμπρός από το τιμόνι είναι μηδενική.

5 μυστικά για τη σωστή θέση οδήγησης

99.675 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2021

Είσαι σίγουρος ότι κάθεσαι σωστά όταν οδηγείς; Μήπως κουράζεσαι εύκολα και νιώθεις ότι δεν σε βολεύει η θέση οδήγησης και δεν ελέγχεις απόλυτα το αυτοκίνητό σου; Δες τώρα τα 5 μυστικά για τη σωστή θέση οδήγησης.


Το πιο δύσκολο που συχνά καλείται να νικήσει και να ξεπεράσει κανείς είναι η συνήθεια. Ο λάθος τρόπος που έχει μάθει ο καθένας να εκτελεί μια συγκεκριμένη κίνηση: αυτό είναι που αλλάζει πιο δύσκολα όταν χρειαστεί. Οι απλές κινήσεις που επαναλαμβάνουμε συνεχώς, χαμένες μέσα στο χάος της καθημερινότητας είναι δύσκολο να αναγνωριστούν ως λανθασμένες. Ο τρόπος που καθόμαστε στο αυτοκίνητο είναι μια τέτοια περίπτωση. Δεν καταλαβαίνουμε ότι κάνουμε κάτι λάθος μέχρι, μετά από χρόνια επανάληψης, είτε το σώμα να αρχίσει να διαμαρτύρεται είτε οι υπόλοιποι οδηγοί γύρω μας, οι οποίοι βλέπουν το λάθος χειρισμό που κάνουμε στο όχημα. 
 
Η αλήθεια είναι ότι η εκπαίδευσή μας γύρω από το πώς καθόμαστε εμπρός από το τιμόνι είναι μηδενική. Κι αν βρέθηκε κάποιος φωτισμένος δάσκαλος να μας πει ένα-δυο πραγματάκια για το πώς θα βάλουμε τα χέρια μας πάνω στο βολάν, οι πιθανότητες να το θυμόμαστε και να το τηρούμε είναι επίσης πολύ περιορισμένες. Ας δούμε ορισμένα βασικά στοιχεία μόνοι μας λοιπόν. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)