• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

5 μύθοι για το τούρμπο

Διαβάστηκε από 83572 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2017

Το τούρμπο καίει, το τούρμπο χαλάει, το τούρμπο μολύνει... Δείτε τώρα ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από το τούρμπο και τι ισχύει τελικά σήμερα.

 
Πριν μία 10ετία ο όρος downsizing είχε αρχίσει να μπαίνει δειλά δειλά στο λεξιλόγιο της αυτοκίνησης καθώς οι κατασκευαστές που έκαναν χρήση turbo ήταν λίγοι. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και κατασκευαστής που να μην έχει τούρμπο βενζινοκινητήρα δεν υπάρχει. Όλοι έχουν υιοθετήσει το turbo για να αυξήσουν την απόδοση και να μειώσουν κυβικά και κατανάλωση. Πως όμως το έχουν καταφέρει αυτό; Τι τεχνολογίες έχουν εξελίξει; Και ποια τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για τους νέους τούρμπο βενζινοκινητήρες. Παρακάτω θα βρείτε 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους νέους, τούρμπο βενζινοκινητήρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • France

    Το 2010 τα τούρμπο έκαιγαν χαλούσαν και μόλυναν την ατμόσφαιρα και ξαφνικά κατά το τρίτη .. Ευαγγέλιο τα πράγματα άλλαξαν....τα τούρμπο βενζίνης δεν καίνε δεν σπάνε δε χαλάνε δε μολύνουν την ατμόσφαιρα άγια πράγματα ενώ τα κολασμένα ντίζελ καίνε σπάνε χαλάνε μολύνουν κλπ,κλπ, στα επόμενα 10 χρόνια θα παινευουμε και θα σπρώχνουμε τον κόσμο στα.... ηλεκτροκίνητα και θα χαντακώνουμε τα τούρμπο βενζίνης και ντίζελ κλπ,κλπ,κι ο νοών νοήτω ...

      15