3 φωτογραφίες »

5 κανόνες για το καλύτερο deal σε αγορά αυτοκινήτου με δάνειο

19.595 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καλύτερο deal: Μπορεί η προκαταβολή, ο αριθμός των δόσεων και το ύψος του επιτοκίου να είναι τα βασικότερα όταν αγοράζετε καινούριο αυτοκίνητο, αλλά υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες, που πρέπει να γνωρίζετε, για να κάνετε ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά σας.

Η αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου απαιτεί ένα σεβαστό ποσό που σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον καθένα να το διαθέσει χωρίς να του κάνει διαφορά στον οικονομικό του προϋπολογισμό. Ως εκ τούτου ένας πολύ σημαντικός και καθοριστικός οικονομικός παράγοντας για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου είναι ο τρόπος αποπληρωμής του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εδώ λοιπόν σας παρουσιάζουμε 5 πράγματα που αφορούν την αγορά αυτοκινήτου μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος.

Τράπεζα ή απευθείας στην εταιρεία;
Οι δρόμοι για την αγορά μέσω χρηματοδότησης ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι δύο. Είτε ο αγοραστής να απευθυνθεί στην εκάστοτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτου και να επιλέξει μια χρηματοδότηση μέσω των τραπεζών που συνεργάζεται (μεταξύ των οποίων και κάποιες τράπεζες αυτοκινήτου), είτε να απευθυνθεί απευθείας σε κάποια τράπεζα και να αποκτήσει ένα ειδικό δάνειο απόκτησης αυτοκινήτου ή ένα οποιουδήποτε είδους καταναλωτικό δάνειο. Σαν κανόνας ισχύει πως τα χρηματοδοτικά προγράμματα που έχουν εξασφαλίσει οι εταιρείες προσφέρουν χαμηλότερο επιτόκιο από τα καταναλωτικά δάνεια, με τα τελευταία να κυμαίνονται από 10%-14%. 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green