5 καλοί λόγοι να αγοράσεις Ford: Top εγγύηση με full εκδόσεις
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

5 καλοί λόγοι να αγοράσεις Ford: Top εγγύηση με full εκδόσεις

9.219 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς, πλήρη γκάμα από μικρά μέχρι SUV, βραβευμένους κινητήρες και ευέλικτα χρηματοδοτικά. Δες πέντε βασικούς λόγους από τους οποίους θα επωφεληθείς αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο της Ford.

Η βασική «πεντάδα» της Ford

Τα μοντέλα της Ford αποτελούσαν και αποτελούν διαχρονικά κορυφαίες επιλογές για το αγοραστικό κοινό που ψάχνει το νέο του αυτοκίνητο, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω σε οδική και οδηγική συμπεριφορά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Έλληνες αγοραστές, όπως δείχνει η πορεία της μάρκας στην ελληνική αγορά. Για όσους ωστόσο βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης, θα παραθέσουμε πέντε βασικούς λόγους όπου θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την επιλογή μοντέλου της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1. Η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς

Με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση η Ford κάνει τη διαφορά και παράλληλα επιβεβαιώνει στην πράξη την αξιοπιστία των μοντέλων της, αφού βρίσκεται στο νούμερο 1 της κατάξης στην Ελλάδα σε αυτό τον τομέα. Η εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει η Ford Ελλάς είναι μεταβιβάσιμη σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, παρέχεται από την ίδια τη Ford Ευρώπης και δεν είναι αποτέλεσμα ασφαλιστικού συμβολαίου που παρέχεται από τρίτους, αποδεικνύοντας πόσο σίγουρη είναι για τα αυτοκίνητά της η αμερικανική φίρμα.

2. Χρηματοδότηση με 2,99% επιτόκιο

Ένα δεύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει η Ford σε όλους τους ιδιώτες είναι τα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω του Ford Finance με σταθερό και ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99%. Έτσι ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει το αυτοκίνητο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες του και να το αποκτήσει σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες χωρίς «κρυφές» έξτρα χρεώσεις, με πλήρη διαφάνεια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto