Καθάρισε διακόπτες & πόλους μπαταρίας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καθάρισε διακόπτες & πόλους μπαταρίας

191.840 Επισκέψεις στο άρθρο

Να καθαρίσεις πάνελ με διακόπτες
Αλλο ένα σημείο που αποτελεί πηγή βρομιάς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, είναι τα πάνελ με τα επιμέρους χειριστήρια. Συνήθως η βρομιά συσσωρεύεται γύρω από τους διακόπτες και συχνά χαλάει την εικόνα του εσωτερικού ειδικά αν έχει πάρα πολύ καιρό να καθαριστεί. Και εδώ η οδοντόβουρτσα αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για τον καθαρισμό τους, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

TIP: Και πάλι χρησιμοποιούμε μόνο νερό και αφού πλύνουμε την οδοντόβουρτσα την σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Τρίβουμε τις επιφάνειες με προσοχή γύρω από τους διακόπτες και καθαρίζουμε αμέσως με στεγνό πανί ή χαρτί. Επαναλαμβάνουμε σε όλες τις επιφάνειες και αν χρειαστεί τρίβουμε πιο έντονα τα σημεία που επιμένουν οι λεκέδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Να καθαρίσεις τους πόλους της μπαταρίας
Οι πόλοι της μπαταρίας όπως και κάποια άλλα μέρη στον χώρο του κινητήρα, συχνά παρουσιάζουν σημάδια διάβρωσης. Και εδώ μια οδοντόβουρτσα μπορεί να κάνει θαύματα σε καταστάσεις ωστόσο που δεν έχει προκληθεί εκτεταμένη διάβρωση, αφού διαφορετικά θα χρειαστεί ειδική συρμάτινη βούρτσα. 

TIP: Αρχικά, χρησιμοποιούμε στεγνή οδοντόβουρτσα σε αυτή την περίπτωση αφού δεν πρέπει να την βρέξουμε. Αφαιρούμε τους πόλους της μπαταρίας και με την οδοντόβουρτσα  τρίβουμε σχολαστικά τους πόλους. Ακολούθως, το ίδιο κάνουμε και για τους ακροδέκτες της μπαταρίας και προσεκτικά καθαρίζουμε και τις βίδες αυτών.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto