50.000 πωλήσεις για το Citroen C5 Aircross

3.023 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Εξαιρετική είναι η εμπορική πορεία του Citroen C5 Aircross κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Έξι μήνες μετά το εμπορικό του λανσάρισμα, το νέο Citroën C5 Aircross έχει ήδη πετύχει πάνω από 50.000 πωλήσεις, κάτι που το βάζει μέσα στα πρώτα τρία μοντέλα της μάρκας με τις περισσότερες πωλήσεις.  Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα SUV αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τέταρτο των πωλήσεων της Citroën παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους (C3 Aircross και C5 Aircross).

Στην Ευρώπη, το νέο Citroën C5 Aircross SUV διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εμπορική δυναμική της Citroën. Η εταιρεία κατέγραψε την μεγαλύτερη ανάπτυξη ανάμεσα στις 12 κορυφαίες μάρκες κατά το 1ο εξάμηνο του έτους. Στη Γαλλία, όπου παράγεται, το νέο Citroën C5 Aircross έχει ήδη εδραιωθεί στην δεύτερη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία του για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Το νέο Citroën C5 Aircross ξεχωρίζει, σύμφωνα με την μάρκα, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του, στην άνεση που προσφέρει και χάρη στα 20 και πλέον συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας που έχει. Τέλος, η Citroen κάνει λόγο πως οι νέοι ιδιοκτήτες του μοντέλου δεν διστάζουν, κατά μεγάλο ποσοστό, να επιλέξουν το μοντέλο στην κορυφαία του έκδοση Shine.

 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto