SEAT Mii – Skoda Citigo – VW up!

31.592 Επισκέψεις στο άρθρο

Η τριάδα των «αδελφών» SEAT Mii, Skoda Citigo και Volkswagen up! βρίσκονται ανάμεσα στα φθηνότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Το SEAT Mii είναι το φθηνότερο με τιμή 8.640 ευρώ στη βασική του έκδοση Reference, ενώ το Skoda Citigo ξεκινά από τα 8.980 ευρώ και το VW up! από τα 9.620 ευρώ μιλώντας πάντα για τις 3θυρες εκδόσεις τους. 

Και τα τρία εφοδιάζονται στις βασικές τους εκδόσεις με τον τρικύλινδρο 1.000άρη MPI κινητήρα του ομίλου που αποδίδει 60 ίππους και ικανοποιεί για τον αστικό τους χαρακτήρα προβάλλοντας οικονομικό προφίλ. Οι επιδόσεις ωστόσο είναι αναιμικές σε κάθε περίπτωση ελέω και του αραιής κλιμάκωσης 5τάχυτου κιβωτίου. 

Το εσωτερικό και των τριών μοντέλων δεν διαφοροποιείται σημαντικά, προβάλλοντας καλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ οι χώροι επαρκούν για 4 επιβάτες με μικρές παραχωρήσεις για τους πίσω. Ο χώρος αποσκευών με όγκο 251 λίτρα ικανοποιεί σε κάθε περίπτωση. 

Στο δρόμο, η άνεση, η ευελιξία και ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό τους σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, εκφράζοντας έτσι και τον καθαρά αστικό τους προσανατολισμό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
OPEL