• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι βελτιώσεις έχουν μεγάλο εύρος και αφορούν από μοντέλα με αεροδυναμικά body kit, έως σπορ προσανατολισμού εκδόσεις.

Η Honda δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να παρουσιάσει το Νοέμβριο στην αμερικάνικη έκθεση βελτιωμένων οχημάτων, SEMA, 6 «τουμπανιασμένες» εκδοχές του Jazz.

Από τις «τούμπανο» εκδοχές του Jazz, δεν «γλίτωσε» ούτε η υβριδική έκδοσή του.

Αραγε η Honda θα κατασκευάσει έκδοση παραγωγής, περιορισμένης έστω, του Jazz που θα αναδειχθεί ο νικητής του διαγωνισμού για το καλύτερο από τα έξι μοντέλα;

Γνωστές εταιρείες εξέλιξης, όπως η Bisimoto Engineering, βελτίωσαν τα Honda Jazz, με τις λεπτομέρειες να είναι ακόμα ελάχιστες αφού η διαδικασία μετατροπής δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

6 «τούμπανα» Honda Jazz

17.681 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2014

Το Νοέμβριο, στην έκθεση SEMA, η Honda –μαζί με διάφορους οίκους μετατροπών- θα παρουσιάσει 6 βελτιωμένες εκδοχές του Jazz, ζητώντας από το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του.

 
Η Honda δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να παρουσιάσει το Νοέμβριο στην αμερικάνικη έκθεση βελτιωμένων οχημάτων, SEMA, 6 «τουμπανιασμένες» εκδοχές του Fit, που λένε στην Ιαπωνία, του Jazz, δηλαδή, που λέμε εμείς.

Η εταιρεία δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει είναι πως θα εξελιχθούν από τις/τους: Bisimoto Engineering, Kontrabrands, MAD Industries, Spoon Sports USA, Tjin Edition και Kenny Vinces. Οι βελτιώσεις έχουν μεγάλο εύρος και αφορούν από μοντέλα με αεροδυναμικά body kit, έως σπορ προσανατολισμού εκδόσεις.

Η εν λόγω εξάδα των Jazz βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη, με την Honda να ζητά από τους «φίλους» της να ψηφίσουν στο tumblr για την αγαπημένη τους εκδοχή. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Νοεμβρίου, στην έκθεση SEMA, όπου θα βρεθούν και τα 6 Jazz.