«Το χρώμα του χρόνου» του Γιάννη Ιακωβίδη στη Γαλλία
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Το χρώμα του χρόνου» του Γιάννη Ιακωβίδη στη Γαλλία

(3/3/2011)

Με κεντρικό τίτλο «το χρώμα του χρόνου», ο Γιάννης Ιακωβίδης, εμπορικός διευθυντής της Nissan-Ν.Ι.Θεοχαράκης, εκθέτει την εξελεγκτική του δημιουργικότητα σε μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας, η οποία ξεκινά στις 12 Μαρτίου, στην ιστορική πόλη της Quimper, της Βρετάνης, στη βορειοδυτική Γαλλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Είναι η τρίτη έκθεση που πραγματοποιείται με έργα του κ. Ιακωβίδη. Η πρώτη διοργανώθηκε στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2009, ενώ το Σεπτέμβριο της ιδίας χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο. Τώρα, σειρά έχει η αδελφοποιημένη με το Λαύριο, Quimper, ολοκληρώνοντας με τον εντυπωσιακότερο τρόπο τον κύκλο της παρουσίασης των υπέροχων φωτογραφικών δημιουργιών του καλλιτέχνη.

Στην πατρίδα του Αστερίξ και Οβελίξ, το «χρώμα του χρόνου» περιλαμβάνει εικόνες βιομηχανικής μνήμης – φωτογραφίες της γαλλικής εταιρείας μεταλλείων Λαυρίου 1875 – 1981. Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον κ. Bernard Poignat, Πρόεδρο της Quimper Κοινότητας και Δημάρχου του Quimper, της κας Michele Coic Διευθύντριας των βιβλιοθηκών της κοινότητας Quimper και της κας Martine Fontanel Penchet, Προέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης Quimper- Λαυρίου.

Το «χρώμα του χρόνου» εγκαινιάζεται το Σάββατο 12 Μαρτίου και τα έργα του καλλιτέχνη θα εκτίθενται στη βιβλιοθήκη των Ουρσουλινών, στην αίθουσα Max Jacob στην πλατεία Julien Gracq της Quimper έως και τις 22 Απριλίου. &&&& &&&& &&&& &&&&
PEUGEOT NEW EVANS
NISSAN