H φωτογραφία από το πρώτο VW Golf Cabriolet στις εγκαταστάσεις του Osnabrück
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H φωτογραφία από το πρώτο VW Golf Cabriolet στις εγκαταστάσεις του Osnabrück

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Golf Cabrio!

(22/3/2011)

Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε η ανοικτή έκδοση του νέου VW Golf, ενώ το αυτοκίνητο έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης. Αυτές τις ημέρες ξεκίνησε η παραγωγή του αυτοκινήτου στις νεότερες εγκαταστάσεις της VW που προηγουμένως ανήκαν στην Karmann, και βρίσκονται στο Osnabrück της Γερμανίας.

Το πρώτο ανοικτό Golf έκτης πλέον γενιάς μόλις πέρασε τη γραμμή παραγωγής. Η συναρμολόγηση του αυτοκινήτου θα γίνεται στις πρώην εγκαταστάσεις της Karmann που πλέον έχουν περάσει στην VW, ενώ ο εορτασμός έγινε υπό την παρουσία του Γερμανού Προέδρου Christian Wulff, καθώς και υψηλά ιστάμενων προσώπων της VW όπως ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Martin Winterkorn.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τη γνωστή γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει έξι υπερτροφοδοτούμενα σύνολα άμεσου ψεκασμού, με τις ιπποδυνάμεις από τους 105 έως τους 210 ίππους. Όλοι θα διατίθενται και με τα γνωστά αυτόματα κιβώτια DSG της εταιρείας, ενώ τρεις από αυτούς θα φέρουν την τεχνολογία BlueMotion. O πιο οικονομικός κινητήρας με τον οποίο θα εφοδιάζεται το μοντέλο θα είναι ο 1,6 λίτρων πετρελαίου (TDI) με τους 105 ίππους και την τεχνολογία BlueMotion που του εξασφαλίζει μέση κατανάλωση της τάξης των 4,4 λίτρων/100 χιλιόμετρα (CO2: 117 γρ./χιλιόμετρο).

Τέλος, η ανοικτή έκδοση κάνει χρήση μαλακής οροφής που, σύμφωνα με την εταιρεία απαιτεί περί τα 9,5 δλ. για να ανοίξει (η εν λόγω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και ταχύτητες έως τα 30 χ.α.ω.) ενώ ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται στα 250 λίτρα, ανεξαρτήτως της θέσης της οροφής.
Hyundai
vw