• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αγωνιστική Toyota Corolla στην πίστα

2.245 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2019

Η αγωνιστική Toyota Corolla τουρισμού έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην πίστα Oulton Park της Μ. Βρετανίας στα πλαίσια των δοκιμαστικών πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική Corolla που βλέπετε στις οθόνες σας, βρίσκεται στις τελευταίες δοκιμές πριν τον εναρκτήριο αγώνα του εξαιρετικά ανταγωνιστικού πρωταθλήματος British Touring Car Championship, στο οποίο θα συμμετάσχουν από κοινού η Toyota GB και η Speedworks Motorsport.
 
Υπενθυμίζουμε πως, η νέα Corolla αντικαθιστά το μεγαλύτερο και εξερχόμενο πλέον Avensis, με το οποίο η Speedworks συμμετείχε στην ανεξάρτητη κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια, με την παρουσία της να συνοδεύεται από τίτλους. Επιπλέον πίσω από τιμόνι θα ξαναβρεθεί ο Tom Ingram, ο οποίος βοήθησε τις Toyota και Speedworks να πάρουν τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια.
 

«Ήταν πολύ καλή μέρα και είναι ωραίο να δίνουμε σε όλους να καταλάβουν πως η Corolla είναι ένα καλό αυτοκίνητο» δήλωσε ο Ingram, ενώ συνέχισε «Έχοντας ολοκληρώσει το shake down, έχουμε μια πολύ καλή βάση για να αρχίσουμε να κυνηγάμε καλύτερες επιδόσεις και χρόνους». Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Dick, είπε «Ήταν μια πολύ παραγωγική μέρα. Έχουμε προγραμματίσει πολλές δοκιμές και η Corolla δείχνει εξαιρετική, άρα ευχόμαστε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο γύρο».
 
Κλείνοντας, όσον αφορά στο μηχανικό κομμάτι, η Corolla εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης χωρίς ωστόσο να δίνονται στη δημοσιότητα περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά. Η σειρά των αγώνων του British Touring Car Championship (BTCC) ξεκινάει στις 6 Απριλίου και μέχρι στιμγής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι αγωνιστικές εκδόσεις των Honda Civic Type R, Mercedes A-Class και BMW Σειρά 3.