Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες του αγωνιστικού Honda Civic Type R που θα τρέξει στο φετινό BTCC.

Tο αγωνιστικό Type R έχει μεγαλύτερα μετατρόχια, με ότι αυτό συνεπάγεται στην εξωτερική εμφάνιση με τα «πρησμένα» φτερά.

H ομάδα Halfords Yuasa Racing Team απαρτίζεται από τον τρεις φορές πρωταθλητή Matt Neal και τον Dan Cammish.

Αγωνιστικό Honda Civic Type R

5.018 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2018)

Η Honda προχώρησε στην παρουσίαση των πρώτων φωτογραφιών του αγωνιστικού Civic Type R που θα συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (BTCC).

Την πίστα του Καστελόλι της Ισπανίας επέλεξε η ιαπωνική φίρμα για να παρουσιάσει το νέο της αγωνιστικό Civic Type R, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα με τα χρώματα που θα επιλέξει η ομάδα στις 22 Μαρτίου. 

Το αγωνιστικό Type R είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών εργασίας των μηχανικών της Team Dynamics, ενώ υπεύθυνη για τις δοκιμές του μοντέλου είναι η Halfords Yuasa Racing Team, η οποία και θα τρέχει στο επερχόμενο BTCC. Σημειώνουμε πως η ομάδα απαρτίζεται από τον τρεις φορές πρωταθλητή Matt Neal και τον Dan Cammish. 
 

Χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για τις βελτιώσεις του μοντέλου στα μηχανικά μέρη, μένουμε σε όσα μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε από τις πρώτες φωτογραφίες. Κατ` αρχάς το αγωνιστικό Type R έχει μεγαλύτερα μετατρόχια, με ότι αυτό συνεπάγεται στην εξωτερική εμφάνιση με τα «πρησμένα» φτερά. Επιπλέον, παρατηρούμε διάφορες αεροδυναμικές βελτιώσεις, όπως ο κεντρικός αεραγωγός στο καπό και η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ εντύπωση προκαλεί με την πρώτη ματιά η απουσία της τριπλής απόληξης της εξάτμισης που κοσμεί το «πολιτικό» μοντέλο. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το αγωνιστικό FK8 θα συστηθεί στο κοινό στην πρεμιέρα του φετινού BTCC στο Brands Hatch που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC