Ακόμη 113 περιπολικά στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ακόμη 113 περιπολικά στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ

2.782 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε πως ο στόλος ενισχύεται με 113 ακόμη περιπολικά τα οποία θα ενισχύσουν την Αμεση Δράση σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ενισχύεται με 113 οχήματα η ΕΛ.ΑΣ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρέστη στην παράδοση 113 νέων περιπολικών που εντάσσονται στο στόλο της Αμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Η παραλαβή των νέων οχημάτων έγινε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο  παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη. Το κόστος αγοράς των περιπολικών καλύφθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει άλλα 113 περιπολικά τα οποία θα διατεθούν στην Άμεση Δράση, στο λεκανοπέδιο Αττικής και στη Θεσσαλονίκη. Θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς μας να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες με τους τέσσερις αστυνομικούς που έσωσαν μία γυναίκα την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη  και με τη σύλληψη οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στο Ζεφύρι και στα Λιόσια. Υπάρχουν και δεκάδες άλλες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα που αποδεικνύουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ για την ασφάλεια όλων των πολιτών» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θεoδωρικάκος: «10.000 αστυνομικοί θα συνδράμουν στην τήρηση των μέτρων προφύλαξης»

Στη συνέχεια ο Υπουργός αναφέρθηκε και στη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας την εορταστική περίοδο σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19:  «Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πολύ πιο ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 10.000 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι εδώ για να συνδράμουν στα μέτρα τάξης και ασφάλειας και ασφαλώς στα μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ας τους διευκολύνουμε να κάνουν τη δουλειά τους.  Ας πάρουμε κι εμείς μέτρα για την υγεία όλων μας ας τηρήσουμε τα μέτρα που μας ζητάει η Πολιτεία».

747 νέα οχήματα το 2021, 2.200 συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια

Το 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων. Το 2021 έχουν ήδη παραληφθεί επιπλέον 747 οχήματα, κάτι που σημαίνει πως τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει 2.200 νέα οχήματα.

Έχει «πέραση» το Peugeot 308
- Τα περιπολικά θα ενισχύσουν την Άμεση Δράση σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
- 747 νέα οχήματα παρέλαβε η ΕΛ.ΑΣ το 2021
- 2.200 νέα οχήματα για την Αστυνομία τα τελευταία δύο χρόνια
Πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να δοθούν κάποια λεφτά και για άλλου είδους οχήματα πχ πυροσβεστικά ή ασθενοφόρα; Συμφωνείτε με αυτή τη νέα αγορά περιπολικών;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
15.3 test electric
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel