Alfa Romeo Giulia απέκτησε ρετρό στυλ και εντυπωσιάζει
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Giulia απέκτησε ρετρό στυλ και εντυπωσιάζει

4.254 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2022)

Ρετρό εμφάνιση απέκτησε μία Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, αποτελώντας το τελευταίο έργο της ιταλικής εταιρείας ErreErre Fuoriserie.

Εμπνευσμένη από την Giulia του 1962

Εντυπωσιακό είναι το τελευταίο έργο της εταιρείας ErreErre Fuoriserie, η οποία αποφάσισε να ενώσει την ιστορία της Alfa Romeo Giulia σε ένα μοντέλο. Τι έκανε; Πήρε μία σύγχρονη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και της έδωσε ρετρό εμφάνιση, με νέα πάνελ αμαξώματος και φωτιστικά σώματα, όντας εμπνευσμένα από την Giulia Tipo 105 που έκανε το ντεμπούτο της το 1962.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρετρό εξωτερική εμφάνιση

Το ρετρό στυλ περιλαμβάνει ένα νέο μπροστινό μέρος που δίνει στην Giulia Quadrifoglio τετραπλούς, κυκλικούς προβολείς, με αυτούς που βρίσκονται στις άκρες να είναι μεγαλύτεροι σε μέγεθος. Στο πλάι, μεγαλύτερα είναι τα φτερά όπου φωλιάζουν οι αναθεωρημένοι, ρετρό τροχοί 19 ιντσών, ενώ νέα σχεδίαση έχει η οροφή. Στο πίσω μέρος καινούργια είναι τα φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχει μία αεροτομή και ένας αεροδυναμικός διαχύτης. Όλα τα νέα πάνελ του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα.  

Καμία αλλαγή σε μοτέρ και εσωτερικό

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης παραμένει σταθερό. Ως εκ τούτου, ο διπλού turbo V6 κινητήρας 2,9 λίτρων που αποδίδει 510 ίππους παραμένει ακέραιος. Αμετάβλητο παραμένει και το εσωτερικό, αλλά η ErreErre Fuoriserie θα εγκαταστήσει νέα υλικά εφόσον της ζητηθεί από τον πελάτη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto