Σχεδιαστικά, το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστικά, το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta 1,6 λτ. diesel

67.819 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2014)

H ανανεωμένη Giulietta προσφέρει καλύτερη εργονομία και πρακτικότητα, ενώ παράλληλα στην diesel έκδοσή της, συνδυάζει την οικονομία του πετρελαίου με το σπορτίφ της στήσιμο.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 20.370 ευρώ
• Έχει 105 ίππους και 320 Nm ροπής
• «Καίει» 4,0 λτ. diesel ανά 100 χλμ.
+ Εμφάνιση αμαξώματος-εσωτερικού, ποιότητα, οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση, επιδόσεις, κατανάλωση, σύστημα Alfa D.N.A.
- Χώροι στο πίσω κάθισμα, άνεση ανάρτησης
Αναβιώνοντας πριν 3 χρόνια με επιτυχία ένα ιστορικό όνομα της Alfa Romeo και καταφέρνοντας να αντικαταστήσει επάξια την 147 στις καρδιές των «Alfisti», η Giulietta μπαίνει στο 2014 φέρνοντας και στην ελληνική αγορά την ανανεωμένη της έκδοση. Εδώ, η ανανέωση δεν αφορά τόσο στα τρία κύρια χαρακτηριστικά του μοντέλου (εμφάνιση, οδική συμπεριφορά, κινητήρες), όσο περισσότερο επικεντρώνεται στη βελτίωση τομέων όπως η εργονομία, η πρακτικότητα και – ελαφρώς – η άνεση, σε ένα σύνολο που δείχνει ακόμη πιο θελκτικό σε σχέση με πριν.
Αισθητικές αλλαγές στο ελάχιστο δυνατό
Σχεδιαστικά, το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ που δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα (π.χ. οι «κρυμμένες» πίσω χειρολαβές), δεν αλλάζει στην ανανεωμένη γενιά της μικρομεσαίας Ιταλίδας, παραμένοντας έτσι ιδιαίτερα ελκυστικό και «σικάτο». Οι πιο παρατηρητικοί μόνο θα αντιληφθούν το χρωμιωμένο περίβλημα των εμπρός προβολέων ομίχλης, το θυρεό της μάσκας με το διαφορετικό τελείωμα στο πάνω μέρος ή τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου, που διαφοροποιούν το ανανεωμένο μοντέλο από το προηγούμενο.

Οδηγική απόλαυση και κορυφαία ασφάλεια στο δρόμο προσφέρει η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta.

Οδηγική απόλαυση και κορυφαία ασφάλεια στο δρόμο προσφέρει η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel