Μπορεί το Mazda CX-5 να βρίσκεται στην αγορά εδώ και μόλις 9 μήνες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία να το αναβαθμίσει για το ΜΥ 2018.

Η μεγαλύτερη αλλαγή για το SUV είναι πως υιοθετεί το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων της φίρμας για το Skyactiv-G 2.5 σύνολο βενζίνης.

Η Mazda εμπλουτίζει τον στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων του CX-5, που πλέον περιλαμβάνει περισσότερες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας, όπως τα συστήματα Blind Spot Monitoring και Rear Cross-Traffic Alert.

Αναβαθμίζεται κιόλας το Mazda CX-5

2.963 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Αν και το νέο Mazda CX-5 λανσαρίστηκε εμπορικά πριν από μόλις 9 μήνες, αναβαθμίζεται κιόλας στα πλαίσια της ΜΥ 2018 εκδοχής του, με το ιαπωνικό SUV να γίνεται πιο ασφαλές αλλά και πιο οικονομικό, χάρη στο νέο σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Μπορεί το Mazda CX-5 να βρίσκεται στην αγορά εδώ και μόλις 9 μήνες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία να το αναβαθμίσει για το ΜΥ 2018. Η μεγαλύτερη αλλαγή για το SUV είναι πως υιοθετεί το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων της φίρμας.
 
Μέσω αυτού του συστήματος, το Skyactiv-G 2.5 σύνολο βενζίνης, βγάζει «εκτός» τους δύο εξωτερικούς του κυλίνδρους, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Το 4κύλινδρο μοτέρ αποδίδει 190 ίππους και συνεργάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Στάνταρ είναι η κίνηση μπροστά, ενώ πλέον η Mazda προσφέρει το σύστημα 4κίνησης «i-Activ» σε κάθε εξοπλιστική έκδοση.
   
Επιπλέον, η Mazda εμπλουτίζει τον στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων του CX-5, που πλέον περιλαμβάνει περισσότερες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας, όπως τα συστήματα Blind Spot Monitoring για τη νεκρή γωνία, αλλά και το Rear Cross-Traffic Alert για να ξέρετε τι γίνεται από πίσω σας...
 
Οι βασικές εκδόσεις Sport διαθέτουν νέες υφασμάτινες επενδύσεις, προβολείς LED, τροχούς 17 ιντσών, σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη κ.α. Η Mazda λανσάρει και το νέο πακέτο «i-Activesense» που περιλαμβάνει τα High Beam Control, Lane Departure Warning, Lane-Keep Assist, Mazda Radar Cruise Control, Smart Brake Support και αισθητήρες βροχής / φώτων, όλα τους στάνταρ από τη μεσαία έκδοση Touring και πάνω.

Hyundai
4green