Το νέο SUV της Mazda εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο SUV της Mazda εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο

Στο «φως» το νέο Mazda SUV

4.159 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2016)

Στο Los Angeles Auto Show, η Mazda αποκάλυψε το νέο μοντέλο CX-5 SUV της, το οποίο διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό και «υιοθετεί» μία σειρά από νέες τεχνολογίες και κινητήρες.

Μετά και την επίσημη παρουσίασή του στο Los Angeles Auto Show, το νέο SUV της Mazda, το CX-5, μετράει ανάποδα για το λανσάρισμά του στην αγορά, με την τιμή του πάντως, να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή, ούτε για την Ευρώπη.

Βασισμένος στο μικρότερο CX-3 και το μεγαλύτερο CX-9 της Mazda, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου

Βασισμένος στο μικρότερο CX-3 και το μεγαλύτερο CX-9 της Mazda, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όσον αφορά το νέο μοντέλο, οι πιο προφανείς διαφορές του με το προηγούμενο, αφορούν τον εξωτερικό σχεδιασμό του, καθώς παίρνει πιο πολύ έμπνευση από το μικρότερο CX-3 και το μεγαλύτερο CX-9 της Mazda.
 
Κάπως έτσι, το μπροστινό μέρος του αμαξώματος, είναι 10 χιλιοστά φαρδύτερο, προσδίδοντας μία καλύτερη στάση στο δρόμο. Αντίστοιχα οι κολώνες έχουν μεταφερθεί πιο πίσω κατά 35 χιλιοστά, ενώ τόσο οι προβολείς όσο και τα πίσω φώτα είναι πιο λεπτά, δίνοντας μια πιο σπορ εμφάνιση. 
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν το τιμόνι με τις 3 ακτίνες, το μπουτόν εκκίνησης και την έγχρωμη οθόνη αφής 4,6 ιντσών στο ταμπλό των οργάνων, η οποία συνοδεύεται από μία ακόμα 7 ιντσών στην κορυφή του ταμπλό και ένα ηχοσύστημα Bose. Το δε σύστημα συνδεσιμότητας Mazda Connect, λειτουργεί σε συνδυασμό με smartphones.
 
Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου είναι το ενισχυμένο σασί που έχει οδηγήσει σε αύξηση 15,5% της ακαμψίας σε σχέση το απερχόμενο μοντέλο.
 
Τέλος, όσον αφορά τους κινητήρες, η Mazda λέει ότι το νέο CX-5 θα λάβει τον καθαρό, 2.2-λίτρων πετρελαιοκινητήρα SKYACTIV-D και τους βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού SKYACTIV-G 2.0 και 2.5 SKYACTIV. Όλοι αυτοί οι κινητήρες μπορούν να συνδυάζονται είτε με ένα εξατάχυτο αυτόματο ή χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda