Η πιο πρόσφατη εκδοχή του Tesla Model S, που βλέπετε στις οθόνες σας, μπήκε στις αγορές το 2017.

Μια σύντομη αντιπαραβολή των δύο ταμπλό: δεξιά το Tesla Model 3, αριστερά το Tesla Model S.

Η παραγωγή του Tesla Model Y θα ξεκινήσει οσονούπω στο εργοστάσιο της Καλιφόρνια.

Αναβαθμίζεται το Tesla Model S

3.204 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Νέες πληροφορίες από το εσωτερικό της Tesla κάνουν λόγο για την ανανέωση του Model S, το οποίο εκτός των αισθητικών αλλαγών θα αποκτήσει και αυτονομία περί τα 645 χλμ..

Η Tesla έχει ξεκινήσει μπαράζ αλλαγών, κυρίως όσον αφορά στην αναδιάταξη της γραμμής παραγωγής των μοντέλων της σε ορισμένα εργοστάσια, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο σε μερικές περιπτώσεις για αναβαθμίσεις στη γκάμα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της αμερικανικής μάρκας στο Fremont της Καλιφόρνια, γίνονται ήδη προετοιμασίες για την έναρξη παραγωγής του Model Y, του μικρού SUV της εταιρείας, ενώ παράλληλα δουλεύουν πάνω στην εξέλιξη του ανανεωμένου Model S με στόχο την έναρξη παραγωγής τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
 

Όσον αφορά στην ανανέωση του Model S, δεν θα περιοριστεί μόνο στο αισθητικό κομμάτι, αλλά θα επικεντρωθεί, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Tesla, στην επέκταση της αυτονομίας του μοντέλου. Έτσι, το νέο Model S θα αποκτήσει ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών, που θα του χαρίσει αυτονομία περί τα 645 χλμ., δηλαδή περίπου 50 χλμ. περισσότερα από το υπάρχον μοντέλο.

Εκτός αυτού, αλλαγές αναμένονται και στον εσωτερικό διάκοσμο, με τη μίνιμαλ σχεδίαση να αντλεί στοιχεία από το «αδελφό» Model 3. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως, αναμένεται να αλλάξει η διάταξη του ταμπλό αποχαιρετώντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την   γιγάντια, κατακόρυφα τοποθετημένη οθόνη αφής 17 ιντσών. Το ρόλο τους θα πάρει μια οριζόντια οθόνης αφής (σ.σ. αν είναι ίδια με εκείνη του Model 3 θα είναι 15 ιντσών) για όλες τις ζωτικές λειτουργίες του ηλεκτροκίνητου μοντέλου, αλλά και τους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μένει να δούμε το ανανεωμένο στα σημεία Tesla Model S μέσα στο καλοκαίρι.

Hyundai
4green