Στην εικόνα βλέπετε την bugatti Galibier concept.

Η αρχική Bugatti Type41 Royale.

Αναβιώνει τη Royale η Bugatti

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2019)

«Ζουμερές» είναι οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με ένα από τα επερχόμενα μοντέλα της Bugatti και συγκεκριμένα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας από το Molsheim, που θα αναβιώσει και θα πάρει το όνομα της Royale.

Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η εταιρεία έχει πάρει την απόφαση το 2023 να λανσάρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν, που θα επωφεληθεί από την πλατφόρμα πάνω στην οποία θα πατήσει η επικείμενη Porsche Taycan.
 
Ωστόσο οι πληροφορίες δεν σταματούν εκεί. Το νέο τετράθυρο αυτοκίνητο με τον ερχομό του θα αναβιώσει την χαρακτηριστικής σχεδίασης Bugatti Royale, λαμβάνοντας μάλιστα και το ίδιο όνομα. Ωστόσο όντας ένα σύγχρονο, πολυτελές, αλλά και ακριβό αυτοκίνητο θα κάνει εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα για να κρατήσει παράλληλα υπό έλεγχο το βάρος του. Ενώ η Taycan έχει μήκος περίπου 4,85 μέτρα, το νέο ηλεκτρικό της Bugatti θα είναι πολύ μεγαλύτερο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το μήκος του θα ξεπερνά τα πέντε μέτρα.
 
Σε άλλα στοιχεία σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση το «πράσινο» σεντάν θα αντλήσει σχεδιαστικά στοιχεία από την πρόσφατη Chiron, αλλά και από την παλαιά Royale Type 41 που κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά από τη στιγμή που η τιμή του φημολογείται περίπου στις 700.000 ευρώ, τότε και το εσωτερικό θα είναι ανάλογης αξίας.
 
Σε ότι αφορά την ισχύ θα βρίσκεται περίπου στα 870 άλογα και θα προέρχεται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Τέλος παρούσες θα είναι και οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης που θα κυμαίνονται στο 4ο επίπεδο.

DEH PASXA
test center