Ανακάμπτει η Mercedes

1.921 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

Η άρση των περισσότερων περιορισμών στην Κίνα είχε θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της Mercedes.


Η Daimler βλέπει τις επιχειρήσεις της να σταθεροποιούνται στην Κίνα μετά την άρση των περισσότερων μέτρων κατά της πανδημίας από την χώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος Παραγωγής της εταιρείας Markus Schaefer στην εφημερίδα Bild am Sonntag."Μόνο στην Κίνα, πουλήσαμε ξανά 50.000 οχήματα τον Μάρτιο. Αυτό μας κάνει να είμαστε σίγουροι για το μέλλον", δήλωσε ο Schaefer σε συνέντευξή του.

Η Mercedes-Benz παρέδωσε συνολικά περίπου 477.400 επιβατικά αυτοκίνητα παγκοσμίως το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται πόσες πωλήσεις αφορούσαν την Κίνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Κινέζοι αγόρασαν 694.200 αυτοκίνητα Mercedes πέρυσι, το 29% επι των συνολικών πωλήσεων της φίρμας.

Από τη Δευτέρα, αυτοκίνητα θα αρχίσουν να βγαίνουν ξανά από τις γραμμές παραγωγής της φίρμας στην Γερμανία, αφού οι εγκαταστάσεις σε Sindelfingen και Bremen θα αρχίσουν την συναρμολόγση των E και S-Class. Αλλωστε, oι περισσότερες S-Class που κατασκευάζονται στο Sindelfingen αφορούν την κινεζική αγορά.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto