• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην ανακατασκευή ενός ιδιωτικού Beetle του 1966 προχώρησε η VW

Mε τη βοήθεια του εργοστασίου της μάρκας στην Puebla του Μεξικό, το Βeetle πέρασε από ολικό λίφτινγκ.

Η VW λέει ότι αντικατέστησαν περίπου το 40% των τμημάτων του Beetle.

Η Kathleen Brooks αγόρασε το Beetle τον Δεκέμβριο του 1966.

Ανακατασκευασμένο Beetle σαν καινούργιο

4.608 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Στην ανακατασκευή ενός ιδιωτικού Beetle του 1966 προχώρησε η VW, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που έχει περάσει όλη της ζωή με τον συγκεκριμένο «σκαραβαίο». Δείτε την πολύ όμορφη ιστορία.

VOLKSWAGEN: T-Cross το trendy SUV πόλης

Η Kathleen Brooks αγόρασε το Beetle τον Δεκέμβριο του 1966 και από τότε μέχρι και σήμερα ο «σκαραβαίος» αποτελεί το όχημα με το οποίο πραγματοποιεί τις καθημερινές της μετακινήσεις. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ιδιοκτήτρια το μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια, σχεδόν 52, έχει διανύσει πάνω από 350.000 μίλια τα οποία μεταφράζονται σε 563.000 χιλιόμετρα περίπου.
 
Ακούγοντας αυτή την ιστορία οι άνθρωποι της VW στην ζώνη της Βορείου Αμερικής, θέλησαν να τιμήσουν την Kathleen Brooks για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο μοντέλο της εταιρείας που εργάζονται. Έτσι πήραν την απόφαση να κάνουν εργασίες αποκατάστασης στο αυτοκίνητο, το οποίο όπως είναι φυσικό στο πέρασμα του χρόνου είχε αρχίσει να εμφανίζει σημάδια «γήρατος».
Έτσι με τη βοήθεια του εργοστασίου της μάρκας στην Puebla του Μεξικό, το Βeetle πέρασε από ολικό λίφτινγκ. Η διαδικασία αποκατάστασης χρειάστηκε λίγο περισσότερο από 11 μήνες, με τη συμμετοχή μιας ομάδας 60 εργαζομένων και εκπαιδευόμενων. Τα μεγαλύτερα προβλήματα του αυτοκινήτου ήταν ως επί το πλείστον σκουριές στο πάτωμα, και προβλήματα στην ανάρτηση και στο σύστημα μετάδοσης κίνησης.
 
Η VW λέει ότι αντικατέστησαν περίπου το 40% των τμημάτων του Beetle, ενώ το δημοφιλές μοντέλο έλαβε και ένα έντονο πλέον κόκκινο χρώμα το οποίο ήταν το ίδιο με το οποίο είχε βγει από την γραμμή παραγωγής. Τέλος να σημειωθεί πως εργασίες έγιναν και στον κινητήρα, ο οποίος αποσυναρμολογήθηκε, καθαρίστηκε και επανατοποθετήθηκε.
 
Τέλος σύμφωνα με τον επικεφαλής του έργου, ο στόχος δεν ήταν να δημιουργηθεί ένα Beetle για το μουσείο, αλλά για να μπορέσει η ιδιοκτήτρια να το χρησιμοποιήσει για πολλά ακόμα χρόνια.  

17 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  BEETLE