Το εσωτερικό του Coupe.

To εσωτερικό του Sportback.

Εσωτερικό-Τεχνολογία

33.924 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Οι οριζόντιες γραμμές και τα σκούρα χρώματα κυριαρχούν στο εσωτερικό των ανανεωμένων RS 5. Τα σπορ καθίσματα RS είναι καλυμμένα με Alcantara και δέρμα ως στάνταρ, ή εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Nappa ως προαιρετικό. Το πακέτο σχεδιασμού RS με κόκκινες ή γκρίζες νότες είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Το τιμόνι, ο μοχλός ταχυτήτων καθώς και τα μαξιλαράκια γονάτων, διαθέτουν καλύμματα Alcantara με κόκκινες ή γκρι ραφές αντίθεσης.

Το νέο μοντέλο λειτουργίας των δύο μοντέλων RS 5 επικεντρώνεται σε οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών. Η μεγάλη, ελεύθερη οθόνη με ακουστική ανάδραση είναι ελαφρώς κεκλιμένη προς τον οδηγό. Αν υπάρχει το σύστημα πλοήγησης MMI navigation plus, μια συγκεκριμένη οθόνη RS παρέχει στον οδηγό πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία οδήγησης, τη διαμήκη και πλευρική επιτάχυνση, το σπορ διαφορικό quattro, την πίεση ελαστικών και τη θερμοκρασία ελαστικών.

Στο προαιρετικό Audi virtual cockpit plus (οθόνη 12,3 ιντσών), ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ πολλαπλών οθονών – μία από αυτές είναι ο σχεδιασμός απόδοσης ειδικά για RS, ο οποίος εμφανίζει την κλίμακα της πλευρικής ταχύτητας. Όταν ο οδηγός χρησιμοποιεί το κουμπί επιλογής στο τιμόνι ενός τιμονιού RS mode από τα δύο διαθέσιμα, εμφανίζεται μία οθόνη RS που πληροφορεί για διάφορες τιμές – μία από αυτές τα g επιτάχυνσης. Η προαιρετική οθόνη προβολής προσφέρει επίσης αποκλειστικά γραφικά RS.

Το κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας MMI navigation plus χρησιμοποιεί μια νέα κύρια μονάδα, την πλατφόρμα ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς (MIB 3), για τις πολυάριθμες λειτουργίες της. Το χαρτοφυλάκιο του Audi connect προσθέτει πολλές online υπηρεσίες στην πλοήγηση. Ορισμένα από τα περισσότερα από 30 διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού βρίσκονται στο μοντέλο ως στάνταρ. Τα υπόλοιπα είναι είτε διαθέσιμα ως μεμονωμένες επιλογές είτε συνδυασμένα στα πακέτα Drive and Park.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto