Ανανεωμένο Jeep Renegade: Mε νέα εμφάνιση και πιο hi-tech
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Jeep Renegade: Mε νέα εμφάνιση και πιο hi-tech

9.625 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Η Jeep παρουσίασε το ανανεωμένο Renegade στην Βραζιλία και σύντομα αναμένεται να κάνει το ίδιο και για την αγορά της Ευρώπης. Δείτε τις αλλαγές που φέρνει η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου.

Φρεσκαρίστηκε σε εμφάνιση και τεχνολογίες το Jeep Renegade

Στην αποκάλυψη του ανανεωμένου Renegade για την αγορά της Βραζιλίας προχώρησε η Jeep. To SUV φαίνεται πως πρόκειται να λάβει και δεύτερη ανανέωση πριν έρθει η νέα του γενιά, αφού, θυμίζουμε, πως το 2018 είχε φρεσκαριστεί ξανά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περιλαμβάνει νέο τιμόνι και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων

Παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται για την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου, μπορούμε να συμπεράνουμε από τις εικόνες πως η Jeep προσπάθησε να αναβαθμίστει την εξωτερική εμφάνιση και το τεχνολογικό προφίλ του αυτοκινήτου. Ξεκινώντας από την καμπίνα, μπορούμε να δούμε πως το Renegade λαμβάνει μια 8,4 ιντσών οθόνη για την υποστήριξη του συστήματος infotainment (υπήρχε και στο προ-ανανέωσης μοντέλο), νέας σχεδίασης τιμόνι και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και διαφορετικά φώτα

Εξωτερικά, οι αλλαγές δεν γίνονται αντιληπτές αμέσως αλλά κοιτώντας πιο προσεκτικά μπορούμε να παρατηρήσουμε πως η Jeep δίνει στο μοντέλο διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα, νέας σχεδίασης γρίλια και φωτιστικά σώματα ενώ πίσω, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ελαφρώς διαφορετικά φώτα και προφυλακτήρα. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN