• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H VW αποκαλύπτει στο Los Angeles Auto Show το αναβαθμισμένο ηλεκτρικό e-Golf, στο οποίο αντικαταστάθηκαν οι μπαταρίες των 24.2 kWh, με νέες 35.8 kWh.

Tο ανανεωμένο VW e-Golf έχει βελτιωμένη αυτονομία σχεδόν κατά 50%, καθώς εφεξής θα μπορεί να κάνει όχι 130 χλμ. που έκανε πριν με μία φόρτιση, αλλά 200 χλμ.

Ο ηλεκτροκινητήρας, ανέβασε την ισχύ του από τους 115 στους 134 ίππους, ενώ και η ροπή ανέβηκε κατά 20 Nm, φτάνοντας πλέον στα 290.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου e-Golf υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, αλλά και το σύστημα infotainment Discover Pro με την οθόνη αφής των 9,2 ιντσών.

Ανανεωμένο e-Golf (+vid)

3.834 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2016

Το ηλεκτρικό VW e-Golf υιοθετεί με τη σειρά του τα αισθητικά γνωρίσματα της ανανεωμένης γκάμας του μοντέλου, ενώ -το σημαντικότερο- αναβαθμίζει σημαντικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

 
Αφού μας σύστησε με το ανανεωμένο Golf, η VW αποκαλύπτει στο Los Angeles Auto Show το αναβαθμισμένο ηλεκτρικό e-Golf. Πέραν των αισθητικών αλλαγών, που ακολουθούν τα όσα είδαμε στην υπόλοιπη γκάμα, το e-Golf αντικαθιστά την μπαταρία ιόντων λιθίου των 24.2 kWh, με μία νέα 35.8 kWh.
 
Έτσι, το ανανεωμένο VW e-Golf έχει βελτιωμένη αυτονομία σχεδόν κατά 50%, καθώς εφεξής θα μπορεί να κάνει όχι 130 χλμ. που έκανε πριν με μία φόρτιση, αλλά 200 χλμ. Το γέμισμα των μπαταριών γίνεται με φορτιστή 7,2 kW σε λιγότερο από έξι ώρες, ενώ με τη χρήση ταχυφορτιστή, η μπαταρία γεμίζει κατά 80% μέσα σε μια ώρα.
Ο ηλεκτροκινητήρας, ανέβασε την ισχύ του από τους 115 στους 134 ίππους, ενώ και η ροπή ανέβηκε κατά 20 Nm, φτάνοντας πλέον στα 290. Κατόπιν όλων αυτών, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 9,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα βρίσκεται στα 150 χλμ./ώρα.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου e-Golf υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, αλλά και το σύστημα infotainment Discover Pro με την οθόνη αφής των 9,2 ιντσών. Μεταξύ άλλων, συναντάμε τα συστήματα Forward Collision Warning με Autonomous Emergency Braking και το προαιρετικό Drive Assistance Package που περιλαμβάνει τα VW Digital Cockpit, Adaptive Cruise Control, Pedestrian Monitoring, Blind Spot Monitor Plus, Lane Assist, Park Assist και Light Assist.