Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανοίγει για οχήματα έως 3,5 τόνους η Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης

Ανοίγει για οχήματα έως 3,5 τόνους η Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης

3.057 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2023)

Στη διάθεση των οδηγών θα είναι και πάλι από σήμερα (15/9) στις 17:00 το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης που είχε κλείσει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

autotriti team

Από σήμερα (15/9) στις 17:00

Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για οχήματα έως 3,5 τόνους

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις αποκλειστικά για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων.

Νέα ανακοίνωση για βαρέα οχήματα

Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή.

FORD
neo n fera primus